Recreatiepark de Wielerbaan

25
Topparken.nl logo

Bij Recreatiepark De Wielerbaan van TopParken kunt u comfortabele stacaravans en chalets huren geschikt voor twee tot vier personen. Een deel van deze vakantiewoningen bevindt zich bij de bosrand. U staat dan ook zo midden in het bos. De inrichting van de vakantiewoningen bij Recreatiepark De Wielerbaan is sfeervol en modern. U slaapt op comfortabele eenpersoons boxspring bedden. De keuken is voorzien van diverse gemakken zoals een koelkast, diepvries, koffiezetapparaat en magnetron. Ook beschikken de vakantiewoningen afhankelijk van het type over over een terras met tuinmeubilair en parasol.

Recreatiepark De Wielerbaan is gelegen in Wageningen. De bosrijke omgeving van ons vakantiepark zorgt voor rust en ontspanning. Bij ons kunt u zowel kamperen als een accommodatie huren. Tijdens uw verblijf op ons vakantiepark bij Wageningen kunt u een potje jeu de boules of tafeltennis spelen, of een duik nemen in ons binnenzwembad. Kinderen vermaken zich opperbest bij onze kidsclub, in de grote buitenspeeltuin of op het voetbalveld. Wanneer u even geen zin heeft om te koken kunt u een frietje halen bij de snackbar of aanschuiven in ons restaurant voor een heerlijke maaltijd. Tegen betaling kunt u gebruik maken van onze Wifi om bijvoorbeeld een vakantiekiekje naar het thuisfront te sturen.

Boekingsinformatie

Ligging recreatiepark de wielerbaan

De ligging van "recreatiepark de wielerbaan" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven bungalowparken in de buurt aan. Klik voor informatie.

Acccommodaties op Recreatiepark de Wielerbaan

Mobile Home 3 personen

Mobile Home 3 personen

Mobile Home 4 personen

Mobile Home 4 personen

Comfort 4 personen

Comfort 4 personen

Mobile Home 5 personen

Mobile Home 5 personen

Kampeerplaats

Kampeerplaats

Trekkersplaatsen

Trekkersplaatsen

Kampeerplaats groep

Kampeerplaats groep