Mobile Home 3 personen

9.3
3
Topparken.nl logo

Comfortabel vrijstaand vakantiehuis voor 3 personen, gelegen midden in de natuur van Wageningen. Dit basic maar zeer complete vakantiehuis heeft alles wat u nodig heeft voor een ultiem vakantiegevoel.

Dit comfortabele basic vakantiehuis heeft zowel binnen als buiten veel te bieden. Zo is het voorzien van een warme inrichting met veel natuurlijk lichtinval. Het beschikt over een comfortabele woonkamer met flatscreen tv, een ruime bank en fauteuils. Verder is de woonkamer ook voorzien van een eethoek met plaats voor het hele gezelschap. De woonkamer kent een volledig uitgeruste open keuken inclusief koelkast, diepvries, gasstel, magnetron en Douwe Egberts koffieapparaat (koffiecups) met kokend water functie. Dit alles maakt de woonkamer de ideale plek om met het hele gezelschap te ontspannen en lekker te eten. Zo kunt u hier echt samen vakantie vieren. De Mobile Home voor 3 personen kent verder twee slaapkamers: een slaapkamer met een eenpersoons bed en een tweede slaapkamer voorzien van twee eenpersoons boxspringbedden. Tot slot beschikt het vakantiehuis binnen ook over een volledig uitgeruste badkamer met douche, toilet en wastafel.

Maar dit is niet alles, buiten heeft dit vakantiehuis nog meer te bieden. Zo is het voorzien van een ruime tuin met veel groen. De tuin beschikt over een terras met terrasmeubilair. Dit maakt het de ideale plek om tijdens de warme vakantiedagen plaats te nemen en optimaal te genieten van jullie welverdiende vakantie. Het vakantiehuis is verder ook nog voorzien van wifi, is rookvrij en bij aankomst zijn voor uw gemak de bedden al opgemaakt. Dit basic vakantiehuis is volledig uitgerust zodat u zorgeloos kunt genieten van uw welverdiende vakantie. 

Boekingsinformatie

Ligging mobile home 3 personen

De ligging van "mobile home 3 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.