Comfort 4 personen

7.7
4
Topparken.nl logo

Comfortabel vrijstaand vakantiehuis voor 4 personen, met een unieke locatie in de veelzijdige natuur rondom Wageningen. Dankzij dit moderne vakantiehuis kunt u echt optimaal genieten van uw vakantie.

Met dit comfortabele en moderne vakantiehuis kunt u zowel binnen als buiten van uw vakantie genieten. Zo kent het een smaakvolle inrichting met lichte kleuren en veel natuurlijk lichtinval. Het vakantiehuis heeft een moderne woonkamer met een ruime zithoek waar een tweepersoonsbank en twee ruime fauteuils staan. Hierdoor vormt dit de ideale plek om samen een gezelschapsspel te spelen of om ontspannen tv te kijken op de flatscreen tv. Verder beschikt de ruime woonkamer ook over een eethoek voor 4 personen, waar u optimaal kunt genieten van heerlijke zelfgemaakte maaltijden. Dit vakantiehuis beschikt namelijk over een volledig uitgeruste keuken inclusief koelkast, diepvries, gasstel, magnetron en Douwe Egberts koffieapparaat (koffiecups) met kokend water functie.

Dit vakantiehuis voor 4 personen is voorzien van twee slaapkamers: een ruime tweepersoons slaapkamer en een tweede slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Dit plaatje van een vakantiehuis wordt gecomplementeerd door een complete badkamer met wastafel, douche en toilet. Zit u graag buiten tijdens uw vakantie? Dan zal dit vakantiehuis bij u zeker in de smaak vallen. Het beschikt namelijk over een ruime tuin met terras en terrasmeubilair. De tuin kent veel groen en een goede schutting voor wat extra privacy. De Comfort voor 4 personen is een compleet vakantiehuis waar u met uw familie of een kleine groep vrienden optimaal kunt genieten van uw welverdiende vakantie. Het vakantiehuis is voorzien van wifi, is rookvrij en bij aankomst zijn voor uw gemak de bedden al opgemaakt. 

Boekingsinformatie

Ligging comfort 4 personen

De ligging van "comfort 4 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.