Mobile Home 4 personen

8.2
4
Topparken.nl logo

Comfortabel vrijstaand vakantiehuis voor 4 personen, midden in de natuur van Wageningen. Dankzij de centrale locatie kunt u ultiem genieten van uw vakantie in dit compleet uitgeruste vakantiehuis.

Dit comfortabele en ruime vakantiehuis is zowel binnen als buiten compleet uitgerust en van alle gemakken voorzien. Bij aankomst zal de groene, ruime tuin u al snel opvallen. De tuin kent veel begroeiing en biedt u daardoor de nodige privacy. De tuin beschikt verder over een terras, terrasmeubilair en een parasol. Dit maakt het dan ook de perfecte plek om tijdens de zonnige dagen te ontspannen met een koel drankje. Eenmaal binnen kunt u gelijk doorlopen naar de ruime woonkamer met een smaakvolle, moderne inrichting en veel natuurlijk lichtinval. De woonkamer beschikt over een mooie zithoek met een comfortabele bank, fauteuils en een grote flatscreen tv.  Verder vindt u hier ook een eethoek welke plaats biedt aan 4 personen, ideaal voor heerlijke zelfgemaakte maaltijden. Dit vakantiehuis beschikt namelijk ook over een compleet uitgeruste keuken: van koelkast, gasstel, magnetron tot Douwe Egberts koffieapparaat (koffiecups) met kokend water functie.

Wanneer u dan doorloopt naar de twee slaapkamers, dan ziet u dat de bedden al opgemaakt zijn. Zo heeft u hier geen omkijken meer naar en kan uw vakantie direct bij aankomst beginnen. Dit vakantiehuis is voorzien van twee slaapkamers: een tweepersoons slaapkamer en een tweede slaapkamer voorzien van een stapelbed. Tot slot is het vakantiehuis ook voorzien van een volledig uitgeruste badkamer met douche, toilet en wastafel. Het vakantiehuis is rookvrij en er is wifi aanwezig. Dit basic maar zeer complete mobile home vakantiehuis voor 4 personen is de perfecte plek om echt tot rust te komen.

Boekingsinformatie

Ligging mobile home 4 personen

De ligging van "mobile home 4 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.