Mobile Home 5 personen

7.9
5
Topparken.nl logo

Beleef een fijne vakantie midden in de Veluwse natuur in dit vakantiehuis voor 5 personen. Het vakantiehuis is compleet ingericht en van alle gemakken voorzien.

Dit vakantiehuis is stijlvol ingericht en beschikt over veel natuurlijk lichtinval dankzij de grote raampartijen. De woning is geschikt voor maximaal 5 personen, perfect voor gezinnen! U slaapt in comfortabele bedden, verdeeld over 3 slaapkamers. De slaapkamers bieden voldoende kastruimte om bijvoorbeeld uw kleding op te bergen.

In uw vakantiehuis bevindt zich verder een gezellige woonkamer met een eethoek, zithoek en televisie. De keuken is ingericht met onder andere een 4-pits gasstel, koelkast, combimagnetron en Douwe Egberts koffieapparaat (koffiecups) met kokend water functie. Verder beschikt het vakantiehuis over een nette badkamer met een douche, toilet en wastafel.

In uw tuin bevindt zich een terras met terrasmeubilair, waar u heerlijk van de Veluwse natuur geniet. Om uw verblijf extra aangenaam te maken, maakt u gratis gebruik van wifi en kunt u uw auto kosteloos parkeren bij de accommodatie. En wilt u uw huisdier meenemen? Geen probleem, er zijn maximaal 2 honden welkom in het vakantiehuis.

Boekingsinformatie

Ligging mobile home 5 personen

De ligging van "mobile home 5 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.