Tomillo

8
Bungalow.Net logo

Dit mooie huis voor 8 personen, met privé zwembad en een verbluffend uitzicht op de bergen, is gelegen in de rustige urbanisatie Santa Marta, Gandía.
Laten we uw vakantiedagen beginnen met genieten van een heerlijk ontbijt, onder de veranda, vergezeld door een bevoorrecht berglandschap. Nadat u uw batterijen hebt opgeladen, kunt u genieten van, zo veel als u wilt, van aangename zwempartijen in het chloorpoelbad. Het heeft een afmeting van 8 x 3,5 m, heeft een diepte van 1,5 x 2,2 m en is omheind met een veiligheidshek, als je met kinderen reist. Het is een huis met twee verdiepingen dat onze gasten moderne kamers biedt. De woon-eetkamer, puur comfort en karakter, is gewoon ideaal om samen te eten en te dineren en dan televisie te kijken. Meteen daarna krijg je toegang tot de vrolijke keuken die is uitgerust met een inductiekookplaat. Daar heb je de wasmachine, het strijkijzer en de strijkplank. Deze verdieping wordt compleet gemaakt met een badkamer met een douche en een slaapzaal met 2 bedden. Op de bovenste verdieping vindt u een badkamer met een bad - zonder hydromassage - en nog drie slaapkamers, een van hen met twee aparte bedden en de andere met een tweepersoonsbed. Bovendien heeft een van die twee laatste slaapzalen ook een eigen badkamer met een douche en er is zelfs ruimte voor een wieg / kinderstoel. Alle slaapzalen hebben een kledingkast. Er is ook gekanaliseerde airconditioning door het hele huis. De urbanisatie van Santa Marta ligt op slechts 3 km van het centrum van Gandía, daarom is het gewoon perfect om een paar dagen ontspannen door te brengen, maar tegelijkertijd bent u heel dicht bij alle benodigde faciliteiten zoals bars, restaurants , supermarkten, rondleidingen, promenades en nog veel meer. Het strand van Gandia, op 8,6 km, en de golfbaan van Oliva Nova, op 18,3 km, zijn ook erg dichtbij. Er is een parkeerplaats voor een voertuig. Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke extra kosten. Huisdieren zijn niet toegestaan. Het houden van evenementen is verboden. Afstanden Strand: 8,6 km - Luchthaven Platja Gandia: 84,6 km - València Golfterrein: 18,3 km - Oliva Nova Stad: 3 km - Gandia Treinstation: 6,3 km - Gandia Bushalte: 3,2 km - Gandia Veerboot: 40,9 km - Dénia Ziekenhuis: 6.6 km - Hospital Gandia Toeristenlicentie: AT-44988V U dient het aanbetalingsbedrag bij aankomst aan de eigenaar te betalen. U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail via een beveiligde link met een creditcard te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging tomillo

De ligging van "tomillo" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.