Short (Short Den Rita)

10
Bungalow.Net logo

Fantastische villa met een privézwembad gelegen aan Es Llombards, waar 10-12 gasten een tweede huis zullen vinden. Het pand beschikt over vier gebouwen die een spectaculair huis maken.

Welkom in deze idyllische villa met een groot 17m x 12m zwembad, met een diepte-interval van 1.20m tot 1.60m, inclusief een kinderzwembad van 0.50m deph en heerlijk buitenleven. Het zwembad is omgeven door houten vloeren en tien hangmatten waar u kunt ontspannen. Ook wordt u gecharmeerd door de ontspanningsruimte, het heeft een grote bank, ideaal om buiten een lekker drankje te nuttigen. Er is ook een mooie veranda met een gaskeuken en een barbecue, waar u heerlijke barbecues kunt bereiden.



Het pand heeft vier gebouwen die het een groot landelijk huis maken, met een typische decoratie maar met een modern tintje op hetzelfde moment. Elk gebouw heeft zijn eigen slaapkamers en minstens één badkamer. Elke slaapkamer heeft A / C en maximaal 5 radiatios bij het huis. Als u reist met uw baby, zullen wij u een kinderbedje en een kinderstoel leveren. Uiteraard is er een wasruimte met een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank.



Bij het eerste gebouw, verdeeld over twee verdiepingen, vindt u een vitro-kookplaatkeuken- eetkamer en 3 slaapkamers. Een met een tweepersoonsbed op de begane grond. Op de eerste verdieping, een met een tweepersoonsbed en toegang tot een terras, en een andere met twee eenpersoonsbedden. Twee badkamers met douche, een op de begane grond en de andere op de eerste verdieping, maken het compleet.



Het tweede gebouw heeft een kleine open keuken, open naar de woonkamer met een satelliet-tv, een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een badkamer met een douche. In het derde gebouw vindt u een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een badkamer met een eigen badkamer met een douche. Bij de vierde is er nog een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en toegang tot het terras en een badkamer met een douche.



Es Llombards is een klein dorpje in de stad Santanyí, waar u alle noodzakelijke diensten zult vinden die u tijdens uw verblijf nodig kunt hebben, zoals restaurants en bars. Gelegen op slechts 4 km van Cala Llombards en Cala s'Almonia, en op 3 km van Santanyí en Ses Salines. Als u van wandelen houdt, mis dan niet de verbazingwekkende Caló des Moro.



Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het houden van evenementen is verboden.

Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten.

Er is een externe parkeerplaats voor twee auto's.



Afstanden:

Strand: 7,1 km - Playa de Cala Llombards

Luchthaven: 48.1 km - Son Sant Joan, Palma

Golfbaan: 19,4 km - Vall d'Or Golf, S'Horta

Dorp: 1,1 km - Es Llombards

Treinstation: 35,1 km - Plaza de la Estación, Manacor

Bushalte: 1,1 km - Plaza de la Iglesia, Es Llombards

Veerboot: 63.6 km - Puerto de Palma

Ziekenhuis: 36,8 km - Hospital de Manacor



Toeristenlicentie: VT / 1705 Gasten ontvangen 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging short (short den rita)

De ligging van "short (short den rita)" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.