Can Toni De Sa Bogura

10
Bungalow.Net logo

Aan de rand van Sant Llorenç des Cardassar wacht dit spectaculaire huis voor 10 personen op u. Het ligt in het midden van de garrigue en beschikt over een prachtig chloorzwembad met uitzicht op de bergen.
In een heel bijzondere omgeving, rustig en privé, zal deze finca je het gevoel geven dat je in hetzelfde paradijs bent. Elk van de buitenruimtes nodigt uit om te ontspannen en te genieten van de prachtige natuur, evenals de kleine paden die erin leiden om erin te verdwalen. Het buitengewone chloorbad heeft een afmeting van 6 x 3,4 meter en de diepte varieert van 1,20 tot 1,60 meter. Het is omgeven door een prachtig houten oppervlak en 8 ligstoelen. Elk van hen, evenals het Bali-bed, zijn de perfecte plek om een mentaal beeld te krijgen van het onvergelijkbare berglandschap. Kinderen kunnen spelen in de prachtige speeltuin voor hen. Als u van barbecues houdt, kunt u genieten van uw maaltijden op de veranda of aan de grote tafel op het terras. Wanneer u het huis betreedt, dat op zonne-energie werkt, leidt de hal u naar de woon-eetkamer -die is uitgerust met satelliet-tv en een open haard voor de koudste dagen- en naar de keuken, met een gasfornuis en een zeer traditionele stijl . Naar boven vindt u nog een zitkamer, ook met satelliet-tv, en een tweede gasfornuis. Er zijn in totaal 5 slaapkamers, allemaal met twee aparte bedden en elk een kast. Er zijn twee op de begane grond en drie boven. Er zijn ook 3 badkamers met douche, twee beneden en een boven. Een van de slaapkamers op de eerste verdieping maakt deel uit van een prachtige loft boven de eerste woonkamer, dus het heeft geen privacy. Natuurlijk zult u een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank vinden, evenals drie ventilators, acot en een hoge stoel. De woning is gelegen tussen Sant Llorenç des Cardassar en Artà, vlakbij de Costa dels Pins en Canyamel. Het dichtstbijzijnde strand is in Canyamel, op ongeveer 16 km afstand. Dezelfde afstand scheidt de woning van de dichtstbijzijnde golfbaan, waar deze sportliefhebber kan genieten. Als je als een levendiger plek bent gevallen, kun je Puerto de Alcudia bereiken, bijvoorbeeld, waar het turkooise water- en witte zandstrand je zal verrassen, met rust gelaten door de geweldige restaurants aan de kust. Er is een externe parkeerplaats voor 6 auto's. Huisdieren zijn niet welkom! Het houden van evenementen is verboden. Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten. Afstanden Strand: 16 km - Vliegveld Canyamel: 58,2 km - Son Sant Joan Golfterrein: 15 km - Canyamel Golfplaats: 6 km - Sant Llorenç des Cardassar Treinstation: 16 km - Manacor Bushalte: 6 km - Sant Llorenç des Cardassar Veerboot : 34.8 km - Puerto de Alcúdia Ziekenhuis: 16 km - Manacor Toeristenkaart: ET / 1190 Gasten ontvangen 7 dagen voor aankomst een e-mail met de verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail via een beveiligde link met een creditcard te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging can toni de sa bogura

De ligging van "can toni de sa bogura" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.