Dones D'aigua 11

8
Bungalow.Net logo

Majestic huis voor 8 gasten, met privé zwembad en gelegen op ongeveer 800 meter van het strand en in de urbanisatie S'Estanyol, Colònia de Sant Pere.

Dit indrukwekkende huis heeft een idyllische buitenkant, waar de hoofdrolspeler het prachtige chloorfilterbad is, 10 x 5 m en een diepte van 1,6 tot 1,8 m. Het is half door gazon omgeven en de helft door een fantastisch terras met 8 ligstoelen en een houten structuur, waaronder u kunt ontbijten of heerlijke barbecues kunt bereiden. Aan de andere kant van het huis is er een groot terras om ook in de rust een aperitief te nemen.



Het is een huis met drie verdiepingen, waar een spectaculaire en moderne keuken-woon-eetkamer je verwelkomt, behalve dat het de ideale kamer is waar je je beste gerechten bereid op de keramische kookplaat kunt proeven en kunt kijken naar TV-SAT. Er is A / C in dit verblijf en in de vier slaapkamers van het huis. Op deze verdieping is er een tweepersoonsbed en een eigen badkamer met bad. Op de eerste verdieping zijn er twee eenpersoonsbedden en een tweepersoonsbed, beide met een eigen badkamer met douche. En op de 2e verdieping vindt u een badkamer met ligbad en de laatste slaapzaal met twee aparte bedden. Evenzo, het huis biedt u een toilet op de begane grond, evenals een wasmachine, droger, strijkijzer en strijkplank, afgezien van een kinderbed en een kinderstoel.



De locatie is simpelweg perfect, want u hebt alles wat  nodig is tijdens uw vakantie: strand op slechts 800 meter, het dorp en de diensten zijn in principe gelegen bij het verlaten van het huis en nog veel meer. S'Estanyol is een prachtige urbanisatie van Colònia de Sant Pere die ernaast ligt, die gekenmerkt werd door een oud vissersdorpje dat zelfs tegenwoordig die traditie bewaart.



Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het houden van evenementen is verboden.

Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke extra kosten.

Er zijn 3 parkeerplaatsen bij de accommodatie.



Afstanden

Strand: 0.800 km - S'Estanyol

Luchthaven: 63.8 km - Son Sant Joan

Golfterrein: 17.7 km - Capdepera Golf

Stad: 0 km - Colònia de Sant Pere

Treinstation: 25 km - Manacor

Bushalte: 0.45 km - Colònia de Sant Pere

Veerboot: 32,8 km - Port d'Alcúdia

Ziekenhuis: 23,5 km - Hospital de Manacor



Toeristenlicentie: ETV / 7975







U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging dones d'aigua 11

De ligging van "dones d'aigua 11" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.