Sa Sort

8
Bungalow.Net logo


Dit is een fantastisch stenen huis dichtbij Inca en is geschikt voor 8 personen (+1 extra persoon).

De parkachtige tuin met fruitbomen en mediterrane planten is een oase van rust en ontspanning. Het privé zwembad van 5x11m heeft een diepte van 1m tot 2m. Er zijn 8 ligstoelen om te zonnebaden. Deze woning beschikt over een gemeubileerde veranda (30m2), waar u van lange gesprekken met uw familie kunt genieten. Daarnaast is er een barbecue om lekkere gerechten te bereiden.



Dit huis van 220m2 is verdeeld over 2 verdiepingen. Alle 4 slaapkamers bevinden zich op de bovenverdieping (3 kamers met 1 tweepersoonsbed en 1 met 2 eenpersoonsbedden). Wij kunnen op aanvraag een babybed of een extra bed voor een 9e persoon verstrekken. Er is een badkamer met douche op de begane grond en een badkamer met een bad op de eerste verdieping. De zit-eetruimte is een mooie plek om te ontspannen of satelliet televisie te kijken. De keuken heeft alles om uw favoriete gerechten te bereiden, inclusief een keramische kookplaat. De wasruimte is voorzien van 1 wasmachine, 1 strijkijzer en 1 strijkplank.



Inca, op 2 km afstand, staat bekend om zijn leer traditie en daar vindt u allerlei lederwaren van hoge kwaliteit. De donderdagmarkt is de belangrijkste markt in Inca en u vindt er een gevarieerd aabod aan lokale producten. Deze markt heeft een zeer lange traditie en wordt al eeuwenlang gehouden. Bovendien kunt u de 3 late gotische of barokke kerken bezoeken uit de 13e eeuw, het klooster van San Bartolomé of de kapel van Santa Magdalena. De laatste ligt op een heuvel met een spectaculair uitzicht. Plaza del Angel van Inca is beroemd om zijn goede restaurants en levendige pubs. Het klooster van Lluc, midden in de natuur en in een prachtige omgeving in de Tramuntana, is ook een bezoek waard. Op 25 minuten rijden ligt de fantastische noordkust en de baai van Alcúdia, bekend om zijn fijnkorrelige zandstranden.



Huisdieren zijn niet toegestaan.

Er is buitenparkeerplaats voor 4 auto's en 2 overdekte parkeerplaatsen.

Het houden van evenementen is niet toegestaan.

Voor informatie over mogelijke toeslagen neem contact op met de adverteerder.



Afstanden:

Strand: 25km - Alcúdia

Luchthaven: 36km - Son Sant Joan

Stad: 2,5km - Inca

Treinstation: 2,5km - Inca

Bushalte: 1,5km - Inca

Veerboot: 29.7km - Puerto de Alcúdia

Ziekenhuis: 3.9km - Inca





Toeristenvergunning: ET/3641

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging sa sort

De ligging van "sa sort" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.