Son Gual

6
Bungalow.Net logo


Deze mooi ingerichte villa voor 6 personen, gelegen dichtbij het Tramuntana-gebergte in Inca heeft een prachtig uitzicht over het platteland. De accommodatie beschikt over een privé bovengronds zwembad van 2,5m x 2,5m, een tuin met ligstoelen, een parasol en een gemeubileerd terras met een tafel en stoelen voor 4 personen, ideaal voor een voorgerecht voor het avondeten. Het perceel is omheind en er zijn een aantal buren.



Deze villa van 200m2 is verdeeld over twee verdiepingen. Het is ingericht in een traditionele Mallorcaanse stijl met veel aandacht voor detail. Ga op de gezellige bank zitten in de woonkamer en kijk naar een film op de tv (satellietzenders beschikbaar). De aangrenzende eethoek heeft een tafel en stoelen voor zes personen. De open keuken is goed uitgerust, inclusief een gasfornuis en een ontbijttafel met drie stoelen. De mooie hoofdslaapkamer met een tweepersoonsbed en een kast, evenals een badkamer met bad, bevinden zich op de begane grond. Er is ook een wasruimte met wasmachine, strijkijzer en strijkplank. Op de eerste verdieping vindt u twee slaapkamers, één met een tweepersoonsbed en de tweede met een stapelbed, ideaal voor kinderen. Beide slaapkamers op de bovenverdieping zijn voorzien van airconditioning en een kledingkast. Een kinderbed en een kinderstoel zijn op aanvraag beschikbaar.



Het huis ligt dichtbij de stad Inca, in het midden van Mallorca. Inca biedt u alles wat u nodig heeft tijdens uw vakantie. Bezoek de markt op donderdag, waar u lokale producten en kleinigheden kunt kopen. Het dichtstbijzijnde zandstrand ligt in Puerto de Alcúdia en is een gezinsvriendelijk strand met kristalhelder water. Daarnaast biedt deze kustplaats veel recreatieve activiteiten, restaurants, winkels en een promenade waar u een mooie wandeling kunt maken.



Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het houden van evenementen is niet toegestaan.

Raadpleeg de adverteerder voor eventuele kosten.

Er is buitenparkeerplaats voor 3 auto's.



Afstanden:

Strand: 24 km - Port d'Alcúdia

Luchthaven: 43 km - Son Sant Joan

Golfbaan: 25.5 km - Golf Alcanada

Stad: 3 km - Inca

Treinstation: 5.5 km - Inca

Bushalte: 3,5 km - Inca

Veerboot: 25 km - Port d'Alcúdia

Ziekenhuis: 4.5 km - Ziekenhuis Comarcal d'Inca

Borg: €300,-

Electriciteit (januari - december): €0,25 per KW (verplicht)

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging son gual

De ligging van "son gual" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.