Villa Mar

12
Bungalow.Net logo

Welkom in dit majestueuze en luxueuze huis met 3 verdiepingen, gelegen nabij het strand van Can Picafort. Met al zijn comfort en eenvoud tegelijkertijd wordt het een dromerig huis voor 12 gasten.

Degenen die van het warme weer, de zee en het fijne en witte zand en het kristalheldere water houden, dromen geen betere plek voor hun verblijf op het eiland. Stelt u zich eens voor hoe heerlijk het is om zich te verfrissen in de zoute wateren in slechts een paar stappen, zonnebaden of zelfs een volleybalwedstrijd spelen. Maar vergeet niet dat je voortaan wat extra energie krijgt met een heerlijk ontbijt op een van de grote gemeubileerde terrassen met uitzicht op de Middellandse zee.



Het recent gebouwde indrukwekkende huis heeft een spectaculair interieur, meer dan het gebouw zelf. Wanneer u binnenkomt, leidt de hal naar een immense woonkamer met grote banken en een tv, die open is naar het ding en de keuken. Deze is uitgerust met een inductiekop en een lange bar met krukjes om een aperitief te hebben tijdens het koken in een uit een tijdschrift gestileerde ruimte. Op dezelfde hoofdverdieping zijn er drie multifunctionele zalen waar onze gasten een tijdje kunnen ontspannen of waar de kleintjes kunnen spelen, bijvoorbeeld. Elk van de twee bovenste verdiepingen biedt een ruime woon - eetkamer met een televisie, een toilet en 3 slaapkamers met elk twee eenpersoonsbedden en een eigen badkamer met douche elk. Ze zijn allemaal voorzien van een kledingkast en een klein balkon, de perfecte hoek om te lezen. Er zijn maximaal 3 babybedjes en kinderstoelen beschikbaar voor uw baby's. Alle televisietoestellen bieden satellietzenders en alle kamers zijn voorzien van ductairconditioning voor uw comfort.



Son Bauló is een rustig gedeelte van Can Picafort, een kustdorpje waar u alle diensten en amusement zult vinden, zoals modewinkels, supermarkten, veel bars aan zee en allerlei soorten restaurants. De promenade is perfect voor lange wandelingen met een ijsje. Je kunt een excursie maken naar Son Real of zelfs naar Son Serra de Marina, een van de meest rustige delen van het eiland. Andere stranden in de buurt zijn Colonia de Sant Pere, Playas de Muro of Puerto de Alcúdia, waar u een verscheidenheid aan watersporten kunt beoefenen, zoals windsurfen en duiken of een kajak huren en door het water ploegen. Als je een meer cultureel en gastronomisch bezoek wilt, ga dan op dinsdag of zondag naar Alcudia en krijg een hoop in de grote straatmarkt waar je lokale producten kunt kopen.



Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het houden van evenementen is verboden.

Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten.

De garage is niet beschikbaar.



Afstanden

Strand: 0,50 km - Son Bauló

Luchthaven: 60 km - Son Sant Joan

Golfbaan: 19 km - Golf Pollença

Stad: 1,6 km - Can Picafort

Treinstation: 15,5 km - Sa Pobla

Bushalte: 0,40 km - Plaça Gabriel Roca

Veerboot: 13,4 km - Puerto de Alcúdia

Ziekenhuis: 8.1 km - Ziekenhuis Juaneda Muro



Toeristenlicentie: L12E 13530 U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging villa mar

De ligging van "villa mar" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.