Ca Na Serrieta

4
Bungalow.Net logo

Prachtig herenhuis gelegen binnen de middeleeuwse muren van het mooie stadje Alcudia, in het noorden van Mallorca. Het huis heeft een capaciteit voor 4 personen.

Dit mooie en vernieuwde huis in Alcudia bestaat uit drie verdiepingen die moderniteit en traditie perfect combineren. Het biedt twee gezellige en zonnige terrassen waar onze gasten kunnen genieten van het goede weer op het eiland. De eerste van de terrassen bevindt zich op de eerste verdieping en is ingericht met een tafel met stoelen waar u 's avonds kunt genieten van een heerlijke barbecue. Maar zeker, het terras op de tweede verdieping zal onze gasten verrukken, want het heeft een solarium met 4 ligstoelen om te zonnebaden, een buitendouche om af en toe af te koelen, en een bar waar u geweldige cocktails kunt bereiden in het beste gezelschap van uw dierbaren.



Het huis straalt een sterk Mallorcaans karakter uit dat te zien is in de houten balken en stenen muren, maar het vernieuwde en gerestaureerde meubilair en de kleuraccenten hier en daar injecteren een jonge en ongedwongen sfeer in het huis. Wanneer je van de straat komt, vind je een woonkamer die een duidelijk voorbeeld is van deze vrolijke stijl. We hebben een fauteuil en een bank waar u de satelliet-tv kunt bekijken terwijl u koelt met de airconditioning. Vervolgens vindt u de eethoek met ruimte voor 6 personen die leidt naar de mooie en lichte keuken, achter een kleine boog. Het is uitgerust met onder andere een keramische kookplaat, een oven en een vaatwasser. Het komt uit op een kleine patio waar we de wasmachine, strijkijzer en strijkplank vinden en waar we ook de trap naar het terras op de eerste verdieping hebben. De eerste van de badkamers -met een badkuip- bevindt zich nog steeds op de begane grond. Op de eerste verdieping hebben we de twee slaapkamers, beide met een tweepersoonsbed, een kast en airconditioning. Er is nog een badkamer op deze verdieping, met in dit geval een douche. Een speelkamer inclusief tafelvoetbal en dartbord voor zowel volwassenen als kinderen maakt het niveau compleet. In deze kamer hebben we ook de trap naar het terras op de tweede verdieping. Eindelijk kunnen we een babybedje en een kinderstoel klaarmaken.



Het huis ligt binnen de middeleeuwse muren van de stad Alcudia, een fantastisch dorp in het noorden van Mallorca dat eindeloze activiteiten en diensten zoals restaurants, bars, winkels, bakkerijen, ijssalons, enz. Biedt. Binnen Alcudia kunt u de smalle straatjes en zelfs het toegankelijke deel van de muur beklimmen om van het uitzicht te genieten, speciaal op dinsdagen en zondagen wanneer de traditionele straatmarkt plaatsvindt. Je kunt ook de Romeinse overblijfselen van Pollentia niet missen. Het dichtstbijzijnde strand is dat van Morer Vermell, op slechts 1,7 km afstand, maar je moet ook naar Puerto de Alcudia waar, behalve het zeer lange strand van kristalhelder water en wit fijn zand waar je kunt watersporten beoefenen, je zult geniet van een geweldige sfeer zowel overdag als 's nachts.



Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke extra kosten.

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het houden van evenementen is verboden.



Afstanden

Strand: 1,7 km - Morer Vermell

Luchthaven: 63 km - Son Sant Joan

Golfbaan: 5,5 km - Golf Alcanada

Gemeente: 0.01 km - Alcúdia

Treinstation: 18,5 km - Sa Pobla

Bushalte: 0,5 km - Alcúdia

Veerboot: 4,5 km - Port d'Alcúdia

Ziekenhuis: 24.7 km - Hospital Comarcal d'Inca



Toeristenlicentie: ETV / 12152



Er is een verplichte toeristenbelasting op de Balearen, genaamd Ecotasa. Alle gasten, behalve mensen jonger dan 16 jaar, moeten deze belasting betalen. Het bedrag varieert tussen 0,55 € / nacht en gasten tijdens het laagseizoen en 2,2 € / nacht en gasten tijdens het hoogseizoen en wordt vanaf de 9e dag voor de duur van de reis met de helft verminderd.



U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging ca na serrieta

De ligging van "ca na serrieta" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.