Natuurhuisje in Relvas, espinhal

5
Natuurhuisje.nl logo

Onze Moorse klokkentent staat op zijn eigen terras op het zuiden en biedt veel luchtige ruimte voor maximaal vijf personen - we hebben er hier vorig jaar gelukkig zes gehad! Dit is een favoriet bij kinderen en is een nog "groenere" keuze dan onze yurts, want er is geen elektriciteit of koelkast, maar er is wel voldoende verlichting op zonne-energie en een koelbox die veel reizigers prefereren - een meer getrouwe weergave van de originele "glamping" ervaring! Dit jaar wordt onze prachtige klokkentent opgewaardeerd met een nieuw verhoogd queensize bed en een klein terras om van daaruit in de tent te stappen, waardoor het nog eleganter en eenvoudiger wordt dan voorheen. Voeg de natuurlijke vloerbedekking, tapijten en kussens toe, samen met de opbergkist en tafel, en onze Moorse klokkentent is vrij weelderig en goed, als ik het zo mag zeggen, nog veel meer....

Bijzonderheden natuurhuisje in relvas, espinhal

Tuinmeubilair, Tuin, Terras (privé), Internet, Wasmachine (gedeeld met anderen), Trampoline, Terras (gemeenschappelijk), Keuken, Tweepersoonsbed, Eenpersoonsbed (x 3)

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in relvas, espinhal

De ligging van "natuurhuisje in relvas, espinhal" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.