Duunroos

8.5
6
Glampings.com logo

De nieuwe accommodaties op Vakantiepark De Klepperstee springen direct in het oog door het unieke ontwerp. Het gebruik van bijzondere en duurzame materialen geven deze zogenoemde cabins een eigen sfeer. Deze ruime en stijlvolle cabin is bedacht en gebouwd in Ouddorp.

Het natuurlijke karakter wordt extra versterkt door het gebruik van veel hout. De Duunroos is voor 6 personen. Er zijn twee aparte slaapkamers, één met een tweepersoonsbed en één met een stapelbed. In de ruime woonkamer staat een slaapbank. De vakantiewoning heeft een douche/wastafel en een apart toilet. De keuken van de Duunroos heeft een keramische kookplaat, koelkast met vriesvak en een afwasmachine. Door de twee terrassen kun je kiezen tussen zon en schaduw.

Met een verblijf in één van de vakantiehuisjes op Klepperstee kies je bewust voor een tinyhouse-beleving: méér genieten van minder. 

Boekingsinformatie

Ligging duunroos

De ligging van "duunroos" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.