Holiday home 4 personen

10
4
Topparken.nl logo

Geniet van de waterrijke omgeving, de levendige Randstad of de rustgevende natuur en kom thuis op Parc de IJsselhoeve!

Dit vakantiehuis ligt direct aan het water en biedt ruimte voor vier personen. Het woongedeelte is modern ingericht met een eettafel, comfortabele zitbank, twee fauteuils en een flatscreen tv. De keuken is van alle gemakken voorzien met onder andere een combimagnetron, vaatwasser, koelkast en een Douwe Egberts koffieapparaat (koffiecups) met kokend water functie. De grote ramen zorgen voor veel natuurlijk lichtinval en geven uitzicht op het water en de ruime tuin met terras. Kortom, een fijne plek voor een vakantie in eigen land. 

Het vakantiehuis heeft twee slaapkamers en een badkamer met toilet. De slaapkamers zijn als volgt ingedeeld: een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een slaapkamer met een stapelbed. De bedden zijn bij aankomst voor u opgemaakt, zodat u hier geen omkijken naar heeft. De badkamer is voorzien van een douche, een wastafel en het toilet. 

Al onze vakantiehuizen zijn rookvrij, beschikken over een eigen parkeerplaats en gratis wifi. 

Boekingsinformatie

Ligging holiday home 4 personen

De ligging van "holiday home 4 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.