VZ1069 Vakantiewoning in Wemeldinge

10
4
Vakantiezeeland.com logo

Dit Vakantie huis is voorzien van alle comfort: koelkast, vriezer, vaatwasser, wasmachine, droger en 5-pits gasfornuis. (Geen zin om te koken? 5 minuten lopen is een leuke bistro met cafetaria) Daarnaast is het modern ingericht, met hoekbank, openslaande deuren, waar je de geheel omheinde tuin met lounge en overdekte tuintafel betreedt, zodat je ook in de regen buiten kunt zitten.
De tuin is gunstig gelegen, er is de hele dag zon. 
Direct achter de tuin bevindt zich een speeltuin, deze is te bereiken via de eigen tuinpoort. Ideaal voor kleine kinderen. 
De woning heeft 3 slaapkamers waarvan er 2 verhuurd worden. 1 kamer heeft een tweepersoonsbed.  de andere kamer heeft een hoogslaper.
Huisdieren zijn niet toegestaan in onze woning.
Wemeldinge is een mooi, pittoresk dorpje in Zeeland, met een mooie jachthaven en vele restaurantjes.
Door de centrale ligging in het groene hart van Zeeland vormt Vakantiepark De Oesterbaai een ideale uitvalsbasis om de provincie te verkennen.
Denk aan het oude vissersplaatsje Yerseke, het pittoreske Veere, de historische steden Goes, Zierikzee, Vlissingen en Middelburg, maar ook Antwerpen, Knokke en Brugge liggen op relatief korte afstand. De Noordzeestranden zijn binnen slechts 30 autominuten bereikbaar.

Boekingsinformatie
Vaste acties vakantiezeeland.com

**TIP** Neem een kijk in het wisselende lastminute aanbod van Vakantiezeeland.com

Ligging vz1069 vakantiewoning in wemeldinge

De ligging van "vz1069 vakantiewoning in wemeldinge" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.