Berkenlaan 6 | Ruiterplaat

9.3
5
Ruiterplaat.nl logo



Deze heerlijke 5-persoons vakantiebungalow is gelegen in het groene hart van park Ruiterplaat. De bungalow heeft een enorme ruime tuin met veel privacy en is gelegen op het zuiden. Het Veerse Meer ligt op loopafstand en het Noordzeestrand de Banjaard op slechts 4 km afstand. De parkeerruimte naast het huis biedt ruimschoots parkeergelegenheid voor twee auto's.


Vanuit uw woonkamer met open keuken heeft u zicht op het terras en beschutte zonnige tuin met comfortabele tuinmeubelen. In de woonkamer vindt u een comfortabele zithoek met sfeervolle open haard en flatscreen TV met extra Duitse zenders. In de naastgelegen eetkamer is het heerlijk tafelen omringd door het groen van de tuin. De keuken is voorzien van alle wenselijke apparatuur.


De bungalow is uitgerust met 3 slaapkamers waarvan1 met een lits-jumeaux, één met een éénpersoonsbed en de laatste met een stapelbed. De badkamer is uitgerust met een douche en in de hal een toilet. Tevens is er een wasmachine aanwezig.


Deze vakantiewoning is huisdiervrij.


Perceeloppervlakte:  ca. 975 m2            Woonoppervlakte: ca. 100 m2.

Boekingsinformatie
Vaste acties ruiterplaat.nl

Ruiterplaat heeft het hele jaar door wisselende aanbiedingen. Bekijk ze hier

Ligging berkenlaan 6 | ruiterplaat

De ligging van "berkenlaan 6 | ruiterplaat" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.