Eikenlaan 17 | Ruiterplaat

8.5
6
Ruiterplaat.nl logo

Deze sfeervol ingerichte vrijstaande bungalow is ingericht voor 6 personen en is gelegen in een rustige doodlopende straat, midden in het park op loopafstand van het Veerse Meer. Een perfecte locatie voor als u een watersportliefhebber of natuurliefhebber bent. In dit door groen omgeven park staan rust en ruimte centraal. Een perfecte uitvalsbasis voor een relaxte vakantie. De woning ligt op een ruim perceel met een zonnig terras  met comfortabele tuinmeubelen en ruime tuin op het zuiden, waar u 's avonds nog heerlijk kunt nagenieten van een dagje op het water. Achterin de tuin is een overdekte loungehoek gecreëerd, waar u ongeacht het weer buiten kunt zitten. Het tuinhuisje is privé en helaas niet toegankelijk voor gasten. Uw auto kunt u parkeren op de oprijlaan bij de woning.



De entree van de woning biedt toegang tot drie slaapkamers, een met een tweepersoonsbed en twee met twee éénpersoonsbedden. De modern ingerichte badkamer is voorzien van een douche en wastafel. In de hal is een apart toilet. Vanuit de hal heeft u tevens toegang tot de sfeervolle woonkamer voorzien van een Smart TV, een iPod Dockingstation en een openhaard. De woonkamer heeft een deur naar het zonnige terras waar u tot in de avonduren kunt genieten van het zonnetje. De open keuken is voorzien van comfort inbouwapparatuur, o.a. een magnetron, een koelkast en een vaatwasser. Voor de koffieliefhebber is er een Nespresso- en een filterkoffiemachine aanwezig. In de inpandige berging is een wasmachine en een wasdroger aanwezig.



Boekt u een vakantie in dit vakantiepark, dan bent u verzekerd van rust en ruimte. Faciliteiten zijn hier te vinden op 5 minuten loopafstand op de nabij gelegen camping, waaronder een kleine supermarkt en een restaurant, maar ook een surf- en zeilschool waar u en de kinderen bijvoorbeeld kunnen deelnemen aan een clinic suppen of windsurfen.



Deze woning is huisdiervrij.



Perceeloppervlakte: ca. 510 m2            Woonoppervlakte: ca. 75 m2.


Boekingsinformatie
Vaste acties ruiterplaat.nl

Ruiterplaat heeft het hele jaar door wisselende aanbiedingen. Bekijk ze hier

Ligging eikenlaan 17 | ruiterplaat

De ligging van "eikenlaan 17 | ruiterplaat" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.