VZ962 Vakantiehuis in Kamperland

9.4
2
Vakantiezeeland.com logo

Dit natuurhuisje ligt midden in de polder, omringd door landerijen en toch kort bij het dorp. Op ongeveer twee kilometer ben je in het centrum van het dorp.  

Het vakantiehuis is gelegen op loopafstand van het strand, met zicht op de 'Stormvloedkering'. Recreatiegebied 'De Schotsman' en het Veerse Meer zijn binnen enkele kilometers bereikbaar. In de 'inlagen' (Wissenkerke) zijn mooie wandel-routes uitgezet. Noord-Beveland kent mooi fietsroutes fietsknooppunten langs alle zes plaatsen en enkele gehuchten op het eiland. In het zomerseizoen is er een fietsvoetveer tussen Kamperland en Veere.

Zowel het Veerse Meer als het Noordzeestrand staan garant voor vele uren waterpret en speelplezier. Er zijn, naast gewoon lekker zonnebaden, diverse watersporten mogelijk. De omgeving is uitermate geschikt voor het maken van mooie fietstochten of heerlijke wandelingen. De historische steden zoals Middelburg, Zierikzee, Goes en Vlissingen zijn zeer eenvoudig te bereiken en ook zeker een bezoekje waard. Met het huren van dit mooie vakantiehuis heeft u alle ingrediënten voor een welverdiende vakantie binnen handbereik, rust, privacy en vrijheid om actief bezig te zijn.

Boekingsinformatie
Vaste acties vakantiezeeland.com

**TIP** Neem een kijk in het wisselende lastminute aanbod van Vakantiezeeland.com

Ligging vz962 vakantiehuis in kamperland

De ligging van "vz962 vakantiehuis in kamperland" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.