Vakantiehuis Kamperland

10
6
Groepen.nl logo

Vrijstaande moderne 6-persoons vakantiebungalow met 2 verdiepingen en een afgesloten tuin met veel privacy, direct onder aan de duinen van het mooie en brede Noordzeestrand.

Vakantiewoning in Zeeland aan de duinen

De woonkamer heeft twee grote banken en een comfortabele stoel met poef, waarin je heerlijk kunt genieten van de gezellige open haard. De Smart-TV biedt naast Netflix- en internet, ook extra Duitse satelliettelevisie. Tevens is er een iPod Docking station aanwezig. Vanuit de woonkamer kom je via de schuifpui op het terras op het zuiden met comfortabele tuinmeubelen. Verderop bevindt zich een tweede terras met tuinmeubelen. Je vindt in deze riante tuin altijd wel een plekje in de zon. Verder is er in de tuin nog een grote eettafel met zitplaatsen voor 8 personen. Er is en aparte keuken met toegang tot het tweede terras en voorzien van alle moderne comfort waaronder een oven, magnetron, vaatwasser, filterkoffiemachine en een Nespresso koffiemachine. De moderne badkamer is voorzien van een bad, douche, wastafel en toilet. Er is parkeermogelijkheid voor twee auto's op het afgesloten perceel.

Genieten aan de kust

Op korte afstand is het mogelijk om een boot te huren en/of surflessen te nemen, zodat je zelf met de wind in de haren de Zeeuwse lucht letterlijk kunt proeven. Het vakantiehuis ligt tegen een prachtig watersportgebied dat bestaat uit o.a. uit een waterskibaan, surfschool, surfshop en een trendy restaurant. Er worden talloze watersportactiviteiten georganiseerd, zoals windsurfen, waterskiën, wakeboarden, kajakken en banaanvaren. Het penthouse ligt op circa 3 km afstand van één van de mooiste en schoonste Noordzeestranden van Nederland.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Zeeland

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantiehuis kamperland

De ligging van "vakantiehuis kamperland" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.