Vakantiehuis Kamperland

10
6
Groepen.nl logo

Deze vakantiewoning ligt op een ruim perceel met een zonnig terras met comfortabele tuinmeubelen en ruime tuin op het zuiden, waar je 's avonds nog heerlijk kunt nagenieten van een dagje op het water. Achterin de tuin is een overdekte loungehoek gecreëerd, waar je ongeacht het weer buiten kunt zitten. Het tuinhuisje is privé en helaas niet toegankelijk voor gasten. Je auto kun je parkeren op de oprijlaan bij de woning.

Groepsaccommodatie op een vakantiepark na het water

De entree van de woning biedt toegang tot drie slaapkamers, een met een tweepersoonsbed en twee met twee éénpersoonsbedden. De modern ingerichte badkamer is voorzien van een douche en wastafel. In de hal is een apart toilet. Vanuit de hal heb je tevens toegang tot de sfeervolle woonkamer voorzien van een Smart TV, een iPod Dockingstation en een openhaard. De woonkamer heeft een deur naar het zonnige terras waar je tot in de avonduren kunt genieten van het zonnetje. De open keuken is voorzien van comfort inbouwapparatuur, o.a. een magnetron, een koelkast en een vaatwasser. Voor de koffieliefhebber is er een Nespresso- en een filterkoffiemachine aanwezig. In de inpandige berging is een wasmachine en een wasdroger aanwezig.

Samen het water op 

Boek je een vakantie in dit vakantiepark, dan ben je verzekerd van rust en ruimte. Faciliteiten zijn hier te vinden op 5 minuten loopafstand op de nabij gelegen camping, waaronder een kleine supermarkt en een restaurant, maar ook een surf- en zeilschool waar u en de kinderen bijvoorbeeld kunnen deelnemen aan een clinic suppen of windsurfen.
Deze woning is huisdiervrij.

Bekijk ook de andere vakantiehuizen aan zee

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantiehuis kamperland

De ligging van "vakantiehuis kamperland" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.