Vakantiehuis Kamperland

10
6
Groepen.nl logo

Op deze prachtige locatie, direct aan de oever van het Veerse Meer, ligt deze splinternieuwe vakantiewoning voor 6 personen. Vanuit je vakantiehuis kun je genieten van alle activiteiten op het water. Jachten, zeilboten en windsurfers kruisen elkaar. Maar het is ook een plek die rust uitademt, waar je ontspannen aan de dag begint en 's avonds na een dag op het meer of na een heerlijke stranddag betoverd wordt door een prachtige zonsondergang.

Vakantiehuis in Zeeland met prachtig uitzicht op het Veerse meer 

Op de begane grond vind je 3 ruime slaapkamers met directe toegang tot de tuin. De masterbedroom beschikt over een badkamer en suite, voorzien van een regendouche, toilet en badkamermeubel. De tweede badkamer is vanuit de hal bereikbaar en uitgerust met een regendouche en badkamermeubel. Op de eerste verdieping tref je de royale en licht overgoten living met open keuken. De keuken is volledig uitgerust en van alle gemakken voorzien: zoals een combi-magnetron, vaatwasser, koelkast en filterkoffiemachine. De sfeervolle woonkamer is voorzien van een comfortabel interieur met flatscreen tv (extra buitenlandse zenders). Via de schuifpui/openslaande deuren kom je op het dakterras met prachtig uitzicht op het meer. 's Ochtends kun je hier rustig wakker worden bij de stilte van het meer om daarna met de hele familie in de zon te ontbijten. Een heerlijke start van je vakantiedag. 

Vanuit jullie vakantiehuis direct het water op

Dit huis ligt tegen een prachtig watersportgebied dat bestaat uit o.a. uit een waterskibaan, surfschool, surfshop en een trendy restaurant. Er worden talloze watersportactiviteiten georganiseerd, zoals windsurfen, waterskiën, wakeboarden, kajakken en banaanvaren. Het penthouse ligt op circa 3 km afstand van één van de mooiste en schoonste Noordzeestranden van Nederland.

Bekijk ook de andere vakantiehuizen in Zeeland

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantiehuis kamperland

De ligging van "vakantiehuis kamperland" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.