Marinuswerf 24 | Marinuswerf

9
6
Ruiterplaat.nl logo

Marinuswerf 24 is een vrijstaande en gezellige vakantiewoning voor 6 personen. De woning is gelegen op korte afstand van het Veerse Meer en de jachthaven. Alle recreatieve faciliteiten die het Veerse Meer biedt liggen hier aan uw voeten. Vanaf Marinuswerf fietst u in 15 minuten naar het Noordzeestrand.


De woonkamer met open keuken is gezellig ingericht. De tuindeuren geven toegang tot de dichtbegroeide beschutte tuin en het terras met comfortabele tuinmeubelen. In de woonkamer vindt u een zithoek met een flatscreen TV. De open keuken is voorzien onder anderen een combimagnetron, vaatwasser en koelkast met een aparte vriezer.


Op de eerste verdieping bevinden zich drie riante slaapkamers, waarvan één voorzien van een tweepersoonsbed en de andere slaapkamers voorzien van twee éénpersoonsbedden. De badkamer beschikt over een douche, ligbad, wastafel en toilet. In de hal bevindt zich nog een gastentoilet. De woning heeft een inpandige berging met een wasmachine.


Voor de woning is er parkeerplaats voor twee auto's. In de groene tuin bevindt zich een authentieke waterput, die tevens als barbecue te gebruiken is. De tuin is volledig omheind en beschikt over een tuinhuisje, die gebruikt kan worden als berging voor de fietsen.


Woonoppervlakte: ca. 90 m2            Perceel oppervlakte:  ca. 536 m2.


Een huisdier is welkom.

Boekingsinformatie
Vaste acties ruiterplaat.nl

Ruiterplaat heeft het hele jaar door wisselende aanbiedingen. Bekijk ze hier

Ligging marinuswerf 24 | marinuswerf

De ligging van "marinuswerf 24 | marinuswerf" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.