Zandbank 2 | De Groote Duynen

9.3
8
Ruiterplaat.nl logo

De sfeervolle woonkamer is heerlijk licht en door de glazen pui over de volle breedte van de living (floor to ceiling windows) kunt u genieten van het Zeeuwse licht. Door het openen van de tuindeuren verbindt u de woonkamer met het terras. In de living bevindt zich een comfortabele zithoek met sfeervolle gashaard en grote flatscreen TV met Duitse satelliet zenders en soundbar. Een grote eettafel nodigt uit tot gezellig tafelen. De raampartijen zijn aan de buitenzijde voorzien van elektrisch bedienbare screens. Er is tevens airconditioning aanwezig in de woonkamer.

De luxe, open keuken is voorzien van moderne kwaliteitsapparatuur: een koelkast met vriezer, een multifunctionele combi oven/magnetron, een vaatwasser en een Nespresso machine.

De villa beschikt over vier slaapkamers, alle voorzien van eenpersoonsbedden. Twee slaapkamers zijn uitgerust met TV. De masterbedroom beschikt over een ruime badkamer en suite, voorzien van een inloop regendouche, toilet en badkamermeubel. De tweede badkamer is vanuit de hal bereikbaar en voorzien van een sauna (Fins en infrarood), een inloop regendouche, een toilet en een badkamermeubel. In de hal bevindt zich een apart gastentoilet.

Het vergrote terras, gelegen op het zuidwesten, is bereikbaar vanuit de living en voorzien van tuinmeubilair waaronder een loungeset, twee ligbedden en terrasverwarming. U kunt hier heerlijk relaxen of wat dacht u van ontbijten aan het water?

De vakantievilla beschikt over een inpandige berging uitgerust met een wasmachine, een wasdroger, een extra koelkast en een safe

Er is tevens een aanlegsteiger aanwezig. 

In elke villa is standaard 1 kinderbedje en 1 kinderstoel aanwezig.  

Er is parkeergelegenheid voor maximaal twee auto's.

Een huisdier is van harte welkom in deze villa.

Boekingsinformatie
Vaste acties ruiterplaat.nl

Ruiterplaat heeft het hele jaar door wisselende aanbiedingen. Bekijk ze hier

Ligging zandbank 2 | de groote duynen

De ligging van "zandbank 2 | de groote duynen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.