Leeuwerikenlaan 15 | De Banjaard

9.5
5
Ruiterplaat.nl logo

Een eenvoudige 5-persoons vakantiebungalow, onder aan de duinen van het Noordzeestrand in vakantiepark De Banjaard. In een paar minuten wandelen, staat u op het mooiste- en schoonste strand van Nederland. Ook bij de woning is het goed vertoeven, want in de royale, afgesloten tuin heeft u veel privacy en vindt u altijd wel een plekje om van de zon te genieten.

De woonkamer is sfeervol ingericht met een zithoek en eethoek. Vanuit de woonkamer heeft u direct toegang tot het half-overdekte terras met tuinmeubelen. De zeer compacte , maar vernieuwde keuken is voorzien van een vaatwasser, keramische kookplaat, magnetron en oven. Er is een slaapkamer met lits-jumeaux, een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een slaapkamer met een stapelbed. Twee slaapkamers beschikken over een eigen wastafel. Er is een kleine, geheel vernieuwde badkamer met douche en wastafel. De woning beschikt over een wasmachine, een wasdroger en een kluis.

Bij de woning is parkeerruimte voor twee auto's.

Woonoppervlakte: ca. 75 m2.                                  Perceeloppervlakte: ca. 800 m2.

Boekingsinformatie
Vaste acties ruiterplaat.nl

Ruiterplaat heeft het hele jaar door wisselende aanbiedingen. Bekijk ze hier

Ligging leeuwerikenlaan 15 | de banjaard

De ligging van "leeuwerikenlaan 15 | de banjaard" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.