Leeuwerikenlaan 4 | De Banjaard

9
5
Ruiterplaat.nl logo

Deze sfeervol ingerichte 5-persoons bungalow ligt midden in het groen, in vakantiepark De Banjaard. De woning is omringd door een ruime tuin met een mooi terras en ligging op het zuiden met veel privacy, maar ook op het nabijgelegen Banjaardstrand is het heerlijk vertoeven. In slechts enkele minuten wandelen, bent u op het mooiste- en schoonste strand van Nederland. De Zeeuwse kust ligt hier letterlijk aan uw voeten!

De woonkamer heeft een gezellig zit- en eethoek met een smart-TV (met 14 Duitse zenders). Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het gedeeltelijk overdekte terras op het zuiden. Hier staan comfortabele tuinmeubelen en 2 ligbedden voor u klaar. Het huis heeft drie slaapkamers. Een slaapkamer heeft een lits-jumeaux, een slaapkamer heeft twee éénpersoonsbedden en een slaapkamer heeft een éénpersoonsbed. De keuken is van vele gemakken voorzien, waaronder een filter koffiezetapparaat, een Nespresso machine, waterkoker, toaster en een vaatwasser. In de hal staat een wasmachine en een combimagnetron. Vanuit de hal heeft u toegang tot de badkamer met douche, wastafel en toilet.

Bij de woning zijn twee parkeerplaatsen. De ruime tuin met aangenaam terras (gelegen op het zuiden) biedt veel privacy en is tevens ideaal voor uw viervoeter. In het tuinhuisje kunt u uw fietsen stallen.

Huisdieren zijn in deze woning van harte welkom.

Perceeloppervlakte: ca. 850 m2.                           Woonoppervlakte: ca. 65 m2.

Boekingsinformatie
Vaste acties ruiterplaat.nl

Ruiterplaat heeft het hele jaar door wisselende aanbiedingen. Bekijk ze hier

Ligging leeuwerikenlaan 4 | de banjaard

De ligging van "leeuwerikenlaan 4 | de banjaard" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.