Waterlijn 30 | De Groote Duynen

9.2
8
Ruiterplaat.nl logo

De sfeervolle woonkamer is heerlijk licht en door de glazen pui over de volle breedte van de living (floor to ceiling windows) heeft u een panoramisch uitzicht over het weidse polderlandschap. Door het openen van de tuindeuren verbindt u de woonkamer met het terras. In de living bevindt zich een comfortabele zithoek met sfeervolle gashaard en flatscreen TV. Een grote eettafel nodigt uit tot gezellig tafelen. De raampartijen zijn aan de buitenzijde voorzien van elektrisch bedienbare screens.

De luxe, open keuken is voorzien van moderne apparatuur: een koelkast, een combimagnetron, een vaatwasser en een Nespresso machine.

De villa beschikt over vier slaapkamers. Twee slaapkamers zijn uitgerust met een tweepersoonsbed en TV. De andere twee slaapkamers zijn voorzien van éénpersoonsbedden. De masterbedroom beschikt over een ruime badkamer en suite, voorzien van een inloopdouche, toilet en badkamermeubel met dubbele wastafel. De tweede badkamer is vanuit de hal bereikbaar en voorzien van een Infrarood sauna met sfeerverlichting, waar u na een lange strandwandeling heerlijk kunt opwarmen. Verder is deze badkamer uitgerust met een inloop regendouche en badkamermeubel en dubbele wastafel. In de hal is er tevens een apart gastentoilet. 

Het vergrote terras is bereikbaar vanuit de living en voorzien van tuinmeubilair waaronder vier ligbedden. De royale tuin grenst aan een waterpartij en is omringd door glooiingen, helmgras en duinstruweel. Tevens is er een aanlegsteiger aanwezig. Door de ligging op het zuiden vindt u hier altijd een heerlijke plek in de zon.

Deze villa beschikt over een inpandige berging met een wasmachine, droger en koelvries-combinatie. Deze villa is duurzaam en voorzien van zonnepanelen.

In elke villa is standaard 1 kinderbedje en 1 kinderstoel aanwezig.  

Er is parkeergelegenheid voor maximaal twee auto's.

In deze villa zijn huisdieren niet toegestaan.



Boekingsinformatie
Vaste acties ruiterplaat.nl

Ruiterplaat heeft het hele jaar door wisselende aanbiedingen. Bekijk ze hier

Ligging waterlijn 30 | de groote duynen

De ligging van "waterlijn 30 | de groote duynen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.