Kwikstaartenlaan 20 | De Banjaard

9.2
5
Ruiterplaat.nl logo

Vrijstaande 5-persoons vakantiebungalow gelegen in vakantiepark de Banjaard, op korte afstand van het mooie en brede Banjaardstrand. De woning heeft een riante dichtbegroeide afgesloten tuin met veel privacy. De ruime tuin heeft een buitenhaard, waar u zowel 's zomers als 's winters heerlijk kunt relaxen.

De woonkamer heeft een flatscreen tv en een deur naar het overdekte terras op het zuiden. Op het terras staan er comfortabele tuinmeubelen tot uw beschikking en kunt u genieten van een verwarmd terras vanwege de terrasverwarming. De moderne ingerichte open keuken is voorzien van o.a. een oven-grill en een vaatwasser.

Er zijn drie slaapkamers. Eén daarvan is een zeer ruime slaapkamer met een tweepersoonsbed en een badkamer ensuite met een douche in bad, een wastafel en een toilet. Daarnaast is er een slaapkamer met twee éénpersoonsbedden en een slaapkamer met een éénpersoonsbed. De tweede badkamer heeft een douche, wastafel en toilet. De woning heeft een wasmachine en een wasdroger. Op het afgesloten perceel zijn twee parkeerplaatsen. De afgesloten tuin met veel privacy is ideaal voor uw huisdier, die  van harte welkom is in deze vakantiewoning.
Perceeloppervlak: 700 m2                   Woonoppervlak: 70 m

Boekingsinformatie
Vaste acties ruiterplaat.nl

Ruiterplaat heeft het hele jaar door wisselende aanbiedingen. Bekijk ze hier

Ligging kwikstaartenlaan 20 | de banjaard

De ligging van "kwikstaartenlaan 20 | de banjaard" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.