Kwikstaartenlaan 8 | De Banjaard

9.3
4
Ruiterplaat.nl logo

Deze kleine, sfeervolle 4-persoons vakantiebungalow is gelegen op een unieke locatie in vakantiepark De Banjaard, omringd door een prachtig begroeide, riante en omheinde tuin van ongeveer 1900 m2. Vanuit de bungalow staat u binnen enkele wandelminuten op het Banjaardstrand, het schoonste- en breedste strand van Nederland. U zult zich op deze prachtige plek aan de Zeeuwse kust niet snel vervelen.

De sfeervolle woonkamer is ingericht met een houtkachel, een uitschuifbare eettafel en openslaande deuren naar de op het zuiden gelegen terrassen met comfortabele tuinmeubelen. U kunt in deze woning zowel digitaal- als via de satelliet televisie kijken. De woning heeft drie slaapkamers, waarvan twee met elk twee éénpersoonsbedden en een wastafel. In de derde slaapkamer is een slaapbank voor één persoon. De badkamer heeft een douche en een wastafel. Tevens is er een apart toilet met fonteintje.


De aparte keuken is compact en voorzien van een oven, magnetron en wasmachine.


Naast het nieuwe tuinhuis is een overdekte berging voor de stalling van uw fietsen, kinderwagen of wasrek. Er zijn diverse parkeerplaatsen bij de woning.

Perceeloppervlakte: ca.1900 m2                   Woonoppervlakte: ca. 75 m2

Boekingsinformatie
Vaste acties ruiterplaat.nl

Ruiterplaat heeft het hele jaar door wisselende aanbiedingen. Bekijk ze hier

Ligging kwikstaartenlaan 8 | de banjaard

De ligging van "kwikstaartenlaan 8 | de banjaard" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.