6-persoons Safaricottage

10
6
sallandshoeve.nl logo

Beleef een glamping ervaring in de ruime en stoere Safaricottage. De houten meubels en tent-look maken het een stoere accommodatie. Deze Safaricottage biedt plaats aan 6 personen en is van alle gemakken voorzien, zoals o.a. een open keuken met een vaatwasser, koelvriescombinatie, Nespresso, een ruime eet- en zithoek, twee slaapkamers (één met een stapelbed en één met een tweepersoonsbed) en een bedstede/slaaploft voor twee personen.

Verder beschik je over een eigen douche, wastafel en toilet. De eigen badkamer vind je namelijk ín de Safaricottage. Binnen in de tent is ook een speelruimte voor kinderen aanwezig. Deze safaricottages bevinden zich op een autoluw gedeelte van de camping. Deze accommodatie is voorzien van airconditioning met een verwarmingsmogelijkheid.

Wij verzoeken onze gasten na aankomst de auto te parkeren op de aangewezen parkeerplaats, buiten de camping. Het is niet toegestaan de auto bij de tent te laten staan.

Boekingsinformatie

Ligging 6-persoons safaricottage

De ligging van "6-persoons safaricottage" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.