Kampeerplaats met privé sanitair

8.8
6
sallandshoeve.nl logo

Kamperen op de Sallandse Heuvelrug met een luxe tintje? Bij deze kampeerplaats beschikt u over een privé sanitair unit. Zo hoeft u het sanitair niet te delen met andere campinggasten. Bovendien is de sanitairunit altijd beschikbaar en heeft u op ieder moment uw toiletartikelen bij de hand. De unit beschikt over een toilet, douche en wastafel. Uw kampeerplaats beschikt verder over 10 ampère elektra, een tv-aansluiting (coax) met een uitgebreid aanbod HD-zenders en een watertappunt. Tevens kunt u gebruik maken van WiFi. De camping is autoluw, wat betekent dat de auto's buiten de kampeervelden geparkeerd worden.

Uw kampeerplaats met privé sanitair heeft een oppervlakte van 100 tot 120 m² en bevindt zich midden in de prachtige natuur.  De kampeerplaatsen liggen bovendien vlak bij onze prachtige speelvijver: wel zo fijn als uw kinderen ook meekomen.

De camping van De Sallandshoeve is geopend van april t/m oktober.
Op deze kampeerplaats kun je niet met een camper overnachten. Je kunt overnachten met een camper op de kampeerplaats met parkeerplaats.

Boekingsinformatie

Ligging kampeerplaats met privé sanitair

De ligging van "kampeerplaats met privé sanitair" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.