4-persoons Bungalow IJssel Comfort (aangepast)

8.9
4
sallandshoeve.nl logo

Voor rolstoelgebruikers en/of mindervaliden is de aangepaste IJssel Comfort bungalow voor 4 personen uiterst geschikt voor een heerlijke vakantie in het Overijsselse Salland. Na diverse aanpassingen in en rondom deze knusse bungalow, is het voor elke gast zeer gebruiksvriendelijk ingericht.
Deze rustig gelegen bungalow is ingericht met frisse kleuren en voorzien van comfortabel meubilair. Er is slechts 1 bungalow van dit type aanwezig en betreft IJssel Comfort nummer 37. Met alle aanpassingen, het hoog/laag bed, mogelijkheden en aanwezige materialen is dit een ideale accommodatie voor rolstoel gebonden en/of mindervalide gasten.

N.B. Het park heeft een SOS toegang. In het geval een ambulance moet komen, hebben zij direct toegang tot het park zodat zij snel ter plaatse kunnen zijn.

Aangepaste hulpmiddelen
Het is mogelijk om via Zorgwinkel Salland producten te bestellen die u tijdens uw verblijf in de aangepaste bungalow kunt gebruiken. 

Boekingsinformatie

Ligging 4-persoons bungalow ijssel comfort (aangepast)

De ligging van "4-persoons bungalow ijssel comfort (aangepast)" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.