4-persoons Bungalow IJssel Comfort

8.9
4
sallandshoeve.nl logo

De IJssel Comfort bungalow is een comfortabele en nette bungalow geschikt voor 4 personen, natuurlijk en ruim gelegen. Ideaal om heerlijk tot rust te komen en om te genieten van de prachtige omgeving van het Overijsselse Salland.

  • Woonkamer: Woonkamer met kabel TV en laminaat vloer.
  • Keuken: Open keuken, compleet ingericht met koelkast, vaatwasser, magnetron, koffiezetapparaat (filter) en serviesgoed.
  • Slaapkamer: 2 slaapkamers (1 boven, 1 op de begane grond) met elk 2 x 1-persoons boxspringmatrassen.
  • Uitzondering: B85 (5-pers. bungalow) heeft nog een extra slaapkamer boven voor 1 persoon.
  • Badkamer: Ruime douche met wastafel en apart toilet
  • Verwarming: Centrale verwarming
  • Parkeren: Ruimte voor 1 auto bij de bungalow

Deze bungalow heeft in vergelijking met de standaard uitvoering (type IJssel) een vaatwasser en moderner ingericht interieur. De bungalow is ingericht met frisse kleuren en voorzien van kleurrijk comfortabel meubilair.

Er zijn meerdere bungalows van dit type, hierdoor kan de werkelijkheid en inrichting afwijken van de getoonde foto's.

5-persoonsbungalow IJssel Comfort 85
Ook bungalow 85 is met voorkeur te boeken. Dit betreft een 5-persoonsbungalow met 3 slaapkamers (1 slaapkamer beneden met 2 bedden en 2 slaapkamers boven waarvan één slaapkamer met 1 bed en één met 2 bedden). Wilt u met 5 personen in deze bungalow? Vermeld de 5e persoon in het opmerkingen vak of neem telefonisch contact met ons op. 

Boekingsinformatie

Ligging 4-persoons bungalow ijssel comfort

De ligging van "4-persoons bungalow ijssel comfort" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.