Groepsaccommodatie Haaksbergen

8.6
18
Groepen.nl logo

Gelegen in Twente, op kleine afstand van de grens met Duitsland en de steden Enschede en Hengelo. Het centrum van Haaksbergen is gelegen op 2,5 km van de groepsaccommodatie. Je vindt hier in ruime mate rust, ruimte en recreatie mogelijkheden. Bij aankomst zijn alle bedden voor je opgemaakt en de handdoeken liggen klaar.

Een groepsaccommodatie in Overijssel met grote tuin

Deze ruime bungalow heeft een grote woonkamer met plavuizen, vloerverwarming, houtkachel en serre. Er is een LCD TV en Wifi. De woonkamer is ingericht met een grote hoekbank en in de serre staan 2 zitjes met uitzicht op de tuin. Je hebt een luxe keuken en er staat een ruime eettafel voor 18 personen. In het huis zijn 4 slaapkamers voor totaal 10 personen. Grotere groepen maken gebruik van nog 4 kamers allemaal met eigen sanitair op de kamer en TV in een bijgebouw direct naast de woning. U krijgt per 2 personen er telkens een kamer bij. Wilt u met een kleinere groep toch 8 slaapkamers tot uw beschikking dan is dit in overleg mogelijk tegen een meerprijs. (neem hierover contact met ons op) De complete benedenverdieping is voorzien van vloerverwarming. De bungalow heeft een privé terras met tuinmeubelen en een grote tuin. Je hebt uitzicht op de beek en het tegenover gelegen bos. Op het terrein is ook een hotel met de nodige faciliteiten. Er is nog een kleine speeltuin en pannaveldje voor de kinderen. Ook is er een gezamenlijke recreatieruimte met biljart, tafeltennistafel, dartboard en voetbaltalfel. En natuurlijk onze natuurlijke zwemvijver. Ook de paardenliefhebber kan hier uitstekend terecht. Bij de accommodatie is voldoende parkeergelegenheid.

Maak samen diverse fiets- en wandelroutes 

Deze groepsaccommodatie is gelegen in een bosrijke omgeving aan de rand van Haaksbergen op 2,5 km afstand van het centrum. In de directe omgeving vind je een natuurgebied met veel bos, heide en veen. Vele kilometers wandel-/ fiets-/ en ruiterpaden en mountainbike routes stellen  je in staat hier optimaal van te genieten. Het centrum van Haaksbergen biedt tal van winkels en horecavoorzieningen. Op ca. 15 kilometer bevinden zich de steden Hengelo en Enschede. 

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Overijssel

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie haaksbergen

De ligging van "groepsaccommodatie haaksbergen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.