Watervilla MIVA 6-persoons

10
6
Bungalowparkzuiderzee.nl logo

Deze 6-persoons watervilla's type MiVa zijn duurzaam uitgevoerd en beschikken over zonnepanelen en een lucht/water warmtepomp. De tuin is royaal aangelegd met een vlonder aan het water. De keuken is aangepast, evenals de slaapkamer en badkamer op de begane grond. Zo zijn o.a. de doorgangen zijn breder gemaakt, waardoor dit woningtype geschikt is voor mindervaliden.

Op de begane grond bevinden zich de tuingerichte woonkamer met open keuken voorzien van Siemens apparatuur, een toilet en een slaapkamer met badkamer ensuite. Sommige woningen beschikken over een sunshower. Op de verdieping zijn een tweede en derde slaapkamer, evenals een tweede badkamer en tweede separaat toilet. Tevens is er op de verdieping een wasmachine.

De MIVA woning is aangepast met extra hulpmiddelen, zoals steunen in het toilet en douche, maar ook een douchestoel in voorzieningen op de begane grond. In de slaapkamer is er een hoog-laag bed aanwezig. De keuken is aangepast zodat ook met een rolstoel hier optimaal gebruik van kan worden gemaakt. 

Er zijn twee parkeerplaatsen bij de woning aanwezig.

Wij attenderen u er graag op dat de Watervilla's worden gebouwd op ons nieuwe eiland. Er kan momenteel nog enige hinder zijn i.v.m. afrondende werkzaamheden binnen en buitenom de woningen.

Boekingsinformatie

Ligging watervilla miva 6-persoons

De ligging van "watervilla miva 6-persoons" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.