Comfort 4 personen

7.9
4
Topparken.nl logo

Comfortabel vrijstaand vakantiehuis voor 4 personen, met een ideale ligging vlakbij het water. Kom tot rust op het mooie vakantiepark en vier ultiem vakantie in dit ruime vakantiehuis.

Geniet optimaal van uw welverdiende vakantie in dit comfortabele, ruime vakantiehuis. Binnen beschikt het namelijk over een ruime woonkamer, twee lichte slaapkamers, een compleet uitgeruste keuken en een badkamer. Het vakantiehuis kent een moderne, rustgevende inrichting en geniet van veel natuurlijk lichtinval. De woonkamer is voorzien van een moderne (hoek)bank met genoeg plek voor het hele gezelschap, een grote flatscreen tv en een ruime eethoek. De lichte, moderne keuken is ook voorzien van alle moderne gemakken, als een koelkast, diepvries, gasstel, broodrooster, combimagnetron, vaatwasser en een Douwe Egberts koffieapparaat (koffiecups) met kokend water functie. Zo'n complete keuken is natuurlijk ideaal wanneer u een avond uitgebreid wilt koken samen met uw familie of vrienden.

Dit ruime vakantiehuis beschikt daarnaast ook over twee slaapkamers, waarvan de bedden bij aankomst al voor u opgemaakt zijn. Er zijn twee ruime tweepersoons slaapkamers die voorzien zijn van twee eenpersoonsbedden. Binnen wordt dit comfortabele vakantiehuis gecomplementeerd door een volledig uitgeruste badkamer voorzien van een douche, toilet en wastafel. Buiten is dit mooie vakantiehuis voorzien van een heerlijke ruime tuin met terrasmeubilair en een parasol. U kunt hier optimaal genieten van het vele groen en dankzij diverse schaduwplekjes is dit vakantiehuis ook ideaal tijdens de warme zomerdagen. Verder heeft het vakantiehuis ook een parkeerplaats bij de accommodatie, is er gratis wifi en is deze rookvrij. Wilt u optimaal genieten van uw vakantie? Kies dan voor een Comfort vakantiehuis voor 4 personen.

Boekingsinformatie

Ligging comfort 4 personen

De ligging van "comfort 4 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.