Comfort 5 personen

8.3
5
Topparken.nl logo

Comfortabel vrijstaand vakantiehuis voor 5 personen, de ideale plek om samen tot rust te komen in een prachtige omgeving. Geniet van uw vakantie in het waterrijke landschap van Noord-Holland.

Wilt u even lekker tot rust komen? In dit ruime, comfortabele vakantiehuis kunt u echt ultiem genieten van uw vakantie. Het vakantiehuis kent een moderne inrichting met veel lichtinval. De woonkamer is voorzien van een comfortabele zithoek met twee banken en een grote flatscreen tv. Zo vormt het de ideale plek om samen met het hele gezelschap een avondje tv te kijken of samen een spelletje te spelen. Verder kent de woonkamer ook een ruime eethoek welke plaats biedt aan 5 personen. Dankzij de compleet uitgeruste keuken kunt u hier ook uitstekend genieten van heerlijke zelfgemaakte maaltijden. De keuken is namelijk voorzien van een koelkast, diepvries, gasstel, broodrooster, combimagnetron, vaatwasser en een Douwe Egberts koffieapparaat (koffiecups) met kokend water functie.

Het vakantiehuis heeft verder twee slaapkamers: één ruime tweepersoons slaapkamer en een tweede slaapkamer voorzien van een eenpersoons boxspringbed en een stapelbed. De bedden zijn, voor een ultieme start van uw vakantie, bij aankomst al voor u opgemaakt. Tot slot is dit ruime vakantiehuis van binnen voorzien van een badkamer met douche, toilet en wastafel. Buiten wordt het plaatje van dit comfortabele vakantiehuis compleet gemaakt door een mooi aangelegde tuin met terras en omliggend gazon. Het terras is uitgerust met terrasmeubilair voor 5 personen en een parasol. Perfect wanneer u lekker buiten wilt genieten van uw maaltijden of van een drankje. Dit vakantiehuis is rookvrij, uitgerust met wifi en uiteraard kunt u uw auto kosteloos parkeren bij de accommodatie. We zijn ervan overtuigd dat u zich meteen thuis zult voelen in dit mooie vakantiehuis.

Boekingsinformatie

Ligging comfort 5 personen

De ligging van "comfort 5 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.