Comfort 6 personen

7.9
6
Topparken.nl logo

Dit ruime vrijstaande vakantiehuis voor 6 personen met gratis wifi kent een unieke ligging, omgeven door water. Dit luxueuze vakantiehuis is voorzien van alle gemakken zodat u zorgeloos kunt genieten.

Gaat u op vakantie met een groter gezelschap? In dit ruime, comfortabele vakantiehuis kunt u met 6 personen optimaal genieten van uw vakantie. Zo heeft het zowel binnen als buiten alles wat u maar nodig heeft voor een heerlijke welverdiende vakantie. Dit vakantiehuis beschikt over veel natuurlijk lichtinval en heeft maar liefst drie slaapkamers: een ruime tweepersoons slaapkamer, een tweede slaapkamer voorzien van twee eenpersoonsbedden en een derde slaapkamer voorzien van een stapelbed. Hierdoor is dit vakantiehuis de ideale plek voor een gezellige vakantie met uw vriendengroep of een heerlijke familievakantie. De ruime en moderne woonkamer beschikt over comfortabele banken en fauteuils en is een heerlijk plekje wanneer u met het hele gezelschap wilt genieten van een filmpje op de grote flatscreen tv. Daarnaast beschikt de woonkamer ook over een aparte eethoek welke plaats biedt aan 6 personen. Hier kunnen jullie samen optimaal genieten van heerlijke zelfgemaakte maaltijden en uiteraard lekker lang tafelen. Het vakantiehuis heeft ook een volledig uitgeruste keuken, inclusief koelkast, diepvries, gasstel, broodrooster, magnetron, oven, vaatwasser en een Douwe Egberts koffieapparaat (koffiecups) met kokend water functie. Binnen wordt dit comfortabele vakantiehuis gecomplementeerd door een hedendaagse badkamer, voorzien van een wastafel, douche en toilet.

Vanuit de woonkamer leiden grote glazen deuren u naar het mooi aangelegde buitenterras met terrasmeubilair en een parasol en een omliggend gazon. Hier kunt u tijdens de zwoele avonden genieten van een drankje en een hapje of van een gezelschapsspel met uw familie of vrienden. Dit vakantiehuis is rookvrij, uitgerust met wifi en uiteraard kunt u uw auto kosteloos parkeren bij de accommodatie. En om uw vakantie direct bij aankomst van start te laten gaan, hebben wij de bedden alvast voor u opgemaakt. Geniet en kom helemaal tot rust in dit heerlijke vakantiehuis!

Boekingsinformatie

Ligging comfort 6 personen

De ligging van "comfort 6 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.