Groepsaccommodatie Zevenbergen

7.8
18
Groepen.nl logo

De voormalige boerderij is omgetoverd tot een groepsaccommodatie voor standaard 12 personen, uit te breiden naar maximaal 18 personen. Exclusief gebruik over de verblijfsruimte en keuken. Ideaal voor groepen!

Een groepsaccommodatie in Noord-Brabant met groot grasveld 

De huiskamer is opgedeeld in een comfortabele zithoek met loungebanken, tv en haardpartij. Er staan meerdere tafels. De open keuken is van alle gemakken voorzien. Bij mooi weer kun je via de schuifpui genieten op het terras. Ook is er een groot grasveld met de mogelijkheid om een kampvuur te maken. Bij groepen tot 12 personen heb je de beschikking over 4 slaapkamers met eigen sanitair. Er is een zitje met tv op elke slaapkamer aanwezig.Groepen kunnen extra bedden op de slaapkamer en/of extra slaapkamers bij huren (meerprijs). Op de begane grond zijn in totaal 6 slaapkamers waarvan 4 slaapkamers met zowel een 1-persoonsbed als een 2-persoonsbed. Deze hebben ook elk een eigen badkamer met toilet, wastafel en een inloopdouche. Daarnaast hebben kamer 5 en 6 elk een tweepersoonsbed en is er voor die twee kamers een gezamenlijke badkamer met douche, wastafel en toilet. Op de eerste verdieping zijn 2 slaapkamers met elk een 2-persoonsbed en ook hier weer een gezamenlijke badkamer met douche, wastafel en toilet. Via een trap in de slaapkamer op de begane grond in beiden kamers kom je in een extra afsluitbare slaapkamer op de eerste verdieping.

Maak samen mooie fiets- en wandeltochten 

Vanuit de groepsaccommodatie kun je kiezen voor talrijke wandel- en fietsroutes door de polders en landelijke gebieden. Het Nationaal Park de Biesbosch ligt op een steenworp afstand. Groepen kunnen met een schipper /gids een rondvaart maken door de Biesbosch. In Drimmelen kun je alles huren wat met watersport te maken heeft. Roei- en motorbootjes, zeilboten, rondvaartboten etc. Via de eigenaar kun je deze rondvaart regelen. Wil je liever cultuur snuiven en winkelen, bezoek dan de historische steden Breda en Dordrecht. Hier kun je winkelen, de mooie binnensteden met de vele historische gebouwen bekijken en de mooie musea bezoeken. De eigenaren kunnen je ook adviseren over verschillende workshops die mogelijk zijn.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Noord-Brabant

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie zevenbergen

De ligging van "groepsaccommodatie zevenbergen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.