Vakantiehuis Vlierden

8.9
18
Groepen.nl logo

In alle rust genieten van al het goede dat het boerenleven je te bieden heeft. Dat is wat je ongestoord kunt doen in dit vrijstaande vakantiehuis voor maximaal 18 personen, gelegen naast het melkveebedrijf, op nog geen 500 m afstand van de bossen.

Een groepsaccommodatie in Brabant met dieren- en speelweide 

's Morgens word je gewekt door het loeien van de koeien die rammelen aan het hek om gevoerd te worden. Wanneer je dan naar buiten kijkt zie je de zonsopgang over de weilanden en het riviertje de Aa. De boerin is al vroeg op om de kalfjes te voeren en natuurlijk vindt ze het fijn wanneer kinderen haar graag mee willen helpen. Ook neemt ze je mee naar de schapen, de kippen en de konijnen. De groepsaccommodatie is ruim opgezet. "De voorkamer" kun je samen gebruiken als eetgelegenheid. Hier is een tv en dvd-speler aanwezig. "De achterkamer" is ruim ingedeeld met zithoek. Er bevindt zich een bar met keukenblok, incl. koelkast en koffiezetapparaat. Op de begane grond zijn 2 slaapkamers en 2 doucheruimtes, waarvan 1 met ligbad, en 2 gescheiden toiletten. Ook staat er een wasmachine. Op de eerste verdieping zijn 5 slaapkamers. Alle bedden zijn bij aankomst voor je opgemaakt. Er is eventueel een kinderbedje (gratis) beschikbaar. Het vakantiehuis beschikt over een ruim terras met overdekte picknickplaats, een zandbak en een dieren- en speelweide met trampoline.

Samen helpen op de boerderij

Op nog geen 500 meter lopen ben je al in het bos, van waaruit u na ongeveer 3 km in bospark de Bikkels belandt en ongetwijfeld de jeneverbes tegenkomt. De Groote Peel is een heerlijk gebied voor wandelaars. De Strabrechtse heide met zijn veelzijdige kleuren en bijzondere mooie vennen lenen zich uitstekend voor een fietstocht. In het vakantiehuis is een map met diverse gratis (mountainbike) fiets- en wandelroutes beschikbaar. Recreatiepark het Prinsenmeer bevindt zich op 2 kilometer afstand. Hier is een binnenzwembad, groot natuurbad en (binnen)speeltuin. Houdt u van winkelen en gezellige terrasjes dan is Helmond (6km) of Eindhoven (20km) op kleine afstand al bereikbaar.

Huisje huren in Brabant? Bekijk ook de andere vakantiehuizen 


Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantiehuis vlierden

De ligging van "vakantiehuis vlierden" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.