Groepsaccommodatie Eindhoven

10
8
Groepen.nl logo

Midden in het centrum van Eindhoven staat dit 100 jaar oude herenhuis. Het is een erg leuke plek om als gezin of een groep vrienden te verblijven. De woning beschikt over ideale faciliteiten om ook voor een langere periode te verblijven. 

Groepsaccommodatie in Noord-Brabant, middenin het stadscentrum van Eindhoven 


De groepsaccommodatie beschikt over een sfeervolle woonkamer waar het heerlijk vertoeven is. De keuken beschikt over alle benodigde voorzieningen. De slaapkamers zijn prachtig hoog (3.75m), stijlvol ingericht en de bedden zijn allemaal boxsprings. De badkamers zijn modern en er is zelfs de mogelijkheid om te badderen. Buiten is er een mooie tuin van ongeveer 80 m2 om te chillen en kun je de BBQ aansteken. De loopafstand naar het stadscentrum is slechts 300 meter! Het winkelcentrum en de supermarkt bevinden zich op 800 meter. Parkeren is mogelijk voor de deur, om de hoek of op het erf. 

Ontdek de stad van design, creativiteit en technologie


Laat je inspireren door Eindhoven. Een stad met een uitgebreide selectie van hotspots, highlights, evenementen en andere activiteiten. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het centrum voor een uitgebreid aanbod aan winkels en restaurants, slenter door Strijp-S voor prachtig industrieel erfgoed, verdwaal in de vele musea of of ontdek de stadsdistricten.   

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Noord-Brabant

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie eindhoven

De ligging van "groepsaccommodatie eindhoven" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.