Mobil home Hytte

4
Rcn.nl logo

De 4-persoons mobil homes staan allemaal bij elkaar in de buurt, rustig gelegen aan de rand van het park op ruime plaatsen. Compact en heel compleet ingericht. Je vindt er onder andere:

Keuken


De mobil home heeft een open keuken voorzien van koelkast met vriesvak, filter koffiezetapparaat, waterkoker, 4-pits gaskookplaat, een magnetron, nespresso machine en volledige inventaris.

Woonkamer
De woonkamer is voorzien van een nieuw bankstel en een comfortabele fauteuil. Er is een eettafel met zitbanken. De mobil home heeft een gaskachel die voor een aangename warmte zorgt op de wat koudere dagen. De twee openslaande tuindeuren verbinden de woonkamer met het terras.

Slaapkamer


De stacaravan heeft twee slaapkamers met elk twee eenpersoonsbedden van 0,80 bij 2 meter. Elk bed heeft een eenpersoons dekbed en kussen. Het bijplaatsen van een babybedje is mogelijk in de woonkamer (vanwege de krappe ruimte in de slaapkamers). Een bedhekje is aanwezig.

Badkamer
Er is een apart toilet en een badkamer met daarin een wastafel en een douchecabine. Ook is de badkamer voorzien van een elektrisch kacheltje.

Buiten
Het terras ligt op het zuiden of het zuidwesten en heeft nieuw tuinmeubilair. De auto kan vlakbij de mobil home geparkeerd worden.

Internet en TV
Er staat een TV in de woonkamer. Je kunt gebruikmaken van gratis WiFi. 

Overig
In de nummers 107 t/m 110 en 112 t/m 115 zijn huisdieren toegestaan. Dit is een rookvrije accommodatie. 

Boekingsinformatie