Deluxe 6 personen spa

8.1
6
Topparken.nl logo

Geniet van luxe en comfort in uw 6-persoons vakantiehuis in Zuid-Limburg. Optimale ontspanning beleeft u in de spa in uw tuin.

Dit luxe vakantiehuis is geschikt voor 6 personen en heeft een prachtige ligging in het heuvellandschap van Zuid-Limburg. De woning biedt drie slaapkamers: één met een tweepersoonsbed, één met twee eenpersoonsbedden en één met een stapelbed. In de compleet uitgeruste keuken met o.a. een koelkast, combimagnetron, vaatwasser en Senseo bereidt u samen met uw vrienden of familie een heerlijke maaltijd. Deze nuttigt u vervolgens aan de ruime eettafel om vervolgens te ontspannen voor de televisie in de sfeervolle zithoek. Het vakantiehuis wordt compleet gemaakt door een badkamer met een douche, wastafel en toilet.

Buiten treft u een ruim terras met terrasmeubilair en een parasol. Goed nieuws voor de zonaanbidders, want uw terras ligt op het zuiden. Dat betekent bijna de hele dag genieten van het heerlijke zonnetje! De échte eyecatcher van het vakantiehuis is natuurlijk de spa in de tuin, waar u vele ontspannende momenten beleeft! Tijdens uw vakantie maakt u gebruik van gratis WiFi en kunt uw auto gemakkelijk parkeren bij de woning.

Boekingsinformatie

Ligging deluxe 6 personen spa

De ligging van "deluxe 6 personen spa" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.