Vakantievilla Maastricht

10
14
Groepen.nl logo

Op slechts 10 minuten fietsen van het beroemde Vrijthof, pal aan de grens tussen Nederland en België, genieten in het meest luxueuze vakantiepark van Limburg. Dit resort combineert luxe en comfort in een bosrijke omgeving met het bruisende karakter van Maastricht.

Een groepsaccommodatie in Maastricht met uitzicht op de golfbaan


Luxe geschakelde groepsaccommodatie met vrij uitzicht over de Golfbaan. De groepsaccommodatie heeft 7 slaapkamers en biedt ruimte aan 14 personen.Gebruiksoppervlak van ca. 210 m2.
De zeer royale living is voorzien van een open keuken met luxe apparatuur en openslaande deuren naar het ruime terras. Op de begane grond treft u de eerste slaapkamer met boxspring bed (2x éénpersoons) en douche. Er is op de begane grond een separaat toilet.Op de 1e etage treft u 4 slaapkamers (allen voorzien van 2 luxe enkele Boxspring bedden), badkamer met douche toilet en dubbele wastafel, badkamer met bad, douche en wastafel en een tv kamer/ extra slaapkamer. 
Op de 2e etage tref je nog 2 slaapkamers (voorzien van 2 luxe enkele Boxspring bedden) en een badkamer met douche, toilet en wastafel.De woning beschikt over een ruim terras, een inpandige berging en is voorzien van 3 privéparkeerplaatsen. Je kunt gratis gebruik maken van wifi in de woning. Op dit mooie vakantiepark is een binnenzwembad (geen toezicht).  Er is op het park een proeflokaal eten en drinken. 
Proeflokaal eten serveert een heerlijke lunch of diner. U kunt zowel binnen, als op het terras zitten. Op de kaart van Proeflokaal Eten staan diverse vlees-, vis- en vegetarische gerechten, diverse voorgerechten en heerlijke desserts. Ook is er een dinerkaart voor de kleintjes. 
 Proeflokaal Drinken serveert heerlijke drankjes, van een speciaal Limburgs biertje tot Belgisch biertje, van een Franse Bordeaux tot een heerlijke fles Limburgse wijn en van en verfrissend glas limonade tot een heerlijke ((non-) alcoholische) cocktail. 

Ontdek samen de afwisselende omgeving 


Wat een leuke stad is Maastricht! Deze stad loopt over van de historie, cultuur, winkels en gezelligheid! De omgeving leent zich uitstekend om ontdekt te worden. Zo kan de shoppingliefhebber zich uitleven in Maastricht. De sportieveling kan gaan golfen. Daarnaast is het park omgeven door prachtige natuur waar je de mooiste wandel- en fietstochten maakt. Fietsen kun je tevens op het vakantiepark huren. Daarnaast is het ook mogelijk om te skiën in De Dousberg. Op het vakantiepark vind je tevens vele faciliteiten. Ben je een echte stedenliefhebber? Breng dan eens een bezoekje aan Aachen, Luiken of Brussel.

Bekijk ook de andere vakantiehuizen in Maastricht


Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantievilla maastricht

De ligging van "vakantievilla maastricht" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.