Vakantiehuis Maastricht

10
6
Groepen.nl logo

Het Kids kwartier is een apart gedeelte op dit park bij Maastricht, dat volledig is ingericht voor ouders met (jonge) kinderen. Op de gemeenschappelijke binnenplaats, die grenst aan de achtertuinen van de Kidswoningen, treft u diverse speeltoestellen aan. De achtertuinen van de woningen in het Kids kwartier worden afgesloten door een lage heg met toegangshek. Hierdoor kunnen ouders hun spelende kinderen op de speelplaats vanuit de woning of de achtertuin in de gaten houden. De woningen zijn uitermate geschikt voor (groot)ouders met (klein) kinderen. Er is 1 kamer volledig ingericht als kinderkamer met stapelbed, commode en zitzakken. Daarnaast is er in de woning aanvullend inventaris zoals; wasmachine, speelgoed en een spelcomputer. Ook is er gedacht aan de veiligheid; kindersloten op de kastjes, kindvriendelijke stopcontacten en alle trappen zijn voorzien van een traphekje.

Een kindvriendelijk vakantiehuis in Maastricht

Vrijstaande woning in het Kids Kwartier geschikt voor 6 personen. De woning is speciaal ingericht voor ouders met (jonge) kinderen. De woonkamer is voorzien van een zithoek en flatscreen televisie. Daarnaast is er een eetgedeelte met eettafel.
De luxe keuken is compleet uitgerust met o.a. een koelkast, magnetron, vaatwasmachine, elektrische waterkoker, oven, kookplaat, broodrooster en Nespresso.
Drie slaapkamers, waarvan 2 met 2 éénpersoonsbedden (breedte 90 cm) en 1 met één kinderstapelbed (breedte 90 cm). De kinderslaapkamer beschikt óók over een commode en een kinderledikant.   
De badkamer is voorzien van een douche, bad, wastafel en toilet. Er is ook een separaat toilet en wasmachine aanwezig.

Met de kids de omgeving ontdekken

Dit resort ligt aan de grens met België, bovenop de groene Limburgse Dousberg naast één van de mooiste golfbanen van Nederland. Het bruisende centrum van Maastricht is er altijd dichtbij. Met de fiets sta je in 10 minuten vanaf je vakantiehuis op het Vrijthof. In de stad Maastricht is natuurlijk heel veel te beleven. Maar de omgeving van Maastricht heeft ook heel wat moois voor u in petto, zoals het historische Valkenburg aan de Geul, het Drielandenpunt in Vaals, het plaatsje Gulpen, genoemd naar het gelijknamige bier en de Gulpener Berg, "De stad van de smaak" Hasselt en de Belgische mijnstad Maasmechelen.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Limburg voor een week(end) weg

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantiehuis maastricht

De ligging van "vakantiehuis maastricht" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.