Natuurhuisje in Baarlo

10
Natuurhuisje.nl logo

In het Limburge Baarlo staat dit gezellige vakantiehuis met diverse speeltoestellen en een privéterras. Voor meerdere gezinnen, families of vrienden is het huis erg geschikt. Hier zul je een heerlijke vakantie beleven! Er is veel te doen in de omgeving. Venlo ligt op 6 km afstand en op 10 km ben je bij de Groote Heide, waar je kunt genieten van de natuur. Verder zijn er diverse restaurants in Baarlo (2 km) en kun je hier ook fietsen huren om de omgeving te verkennen. In Roermond (15 km) kun je ontspannen in de wellness. Het vakantiehuis is verdeeld over 3 verdiepingen. Beneden vind je de woon- en eetkamer, de keuken en een badkamer. Op de 1e verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer, en op de bovenste verdieping vind je de 4e slaapkamer. Verder beschikt de woning over allerlei speeltoestellen, zoals een glijbaan, een tafeltennistafel, tafelvoetbal, een trampoline en een schommel. Tegen betaling kun je gebruikmaken van de hot tub (weekend €150,-, midweek €150,- week €250,-). Graag bij boeking/ruim voor aankomst aangeven dat u deze wilt reserveren!

Bijzonderheden natuurhuisje in baarlo

open keuken parterre: waterkoker,, fornuis,, koffiezetapparaat(cups),, koffiezetapparaat(filtermaling),, oven,, afwasmachine,, koel-/vriescombinatie,, Citruspers,, Staafmixer

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in baarlo

De ligging van "natuurhuisje in baarlo" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.