Vakantiehuis Winterswijk

9.2
22
Groepen.nl logo

Deze accommodatie is tijdelijk vanwege Covid-19 ook voor kleine groepen tot 10 personen te huur. Speciale prijs op aanvraag.

In de Achterhoek ligt deze vrij gelegen groepsaccommodatie voor 22 personen in een rustige omgeving. In de nabijheid zijn bossen en een grote recreatieplas. Winterswijk ligt op enkele kilometers afstand. Deze groepsaccommodatie is uitermate geschikt voor familie- en vriendengroepen.

Een groepsaccommodatie met spelplezier voor jong en oud 

Deze groepsaccommodatie bestaat uit een huis- en eetkamer en beschikken beide over een moderne keuken en zijn voorzien van vloerverwarming. Van de huiskamer loop je door middel van de veranda/serre naar de eetkamer. De accommodatie is rolstoel toegankelijk. Je hebt de beschikking over 9 slaapkamers (zie "kenmerken/kamerindeling"). Buiten is er alle ruimte en er zijn speeltoestellen voor kinderen. Er is een hooiberg met een terras er omheen is een prachtige skelterbaan voor de kinderen.  Er zijn ook talloze dieren te vinden zoals koeien, pony's, kippen, konijnen en een geit. Op het ruime terrein is ook een minicamping, die geheel gescheiden is van de accommodatie. Bij de camping en vakantiewoning is ook nog een recreatieruimte ingericht met voldoende stoelen en tafels om er 's avonds een drankje te nuttigen. Je kunt met de familie of vrienden een keertje gaan biljarten of een spelletje spelen. De recreatieruimte heeft spelplezier voor jong en oud.

Maak samen een fiets-, huifkar- of wandeltocht

In deze rustige omgeving zijn talloze fiets- en wandelmogelijkheden. Duitsland is vlakbij. Tegenover ligt een landgoed en op loopafstand een grote recreatieplas. Winterswijk ligt op enkele kilometers en deze leuke stad heeft vele voorzieningen. De eigenaar van de accommodatie heeft ook een huifwagen, geschikt voor 20 personen, voor een gezellige rit door de omgeving. Kortom; een geschikte accommodatie voor jong en oud.

Huisje huren in Gelderland? Bekijk de andere groepsaccommodaties in Gelderland

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantiehuis winterswijk

De ligging van "vakantiehuis winterswijk" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.