4-persoons Luxe Familiekamer

8.7
4
Deboshoek.nl logo

Op de begane grond van Hotel De Boshoek bevindt zich de luxe familiekamer voor 4 personen. De kamer heeft een oppervlakte van ongeveer 29 m². De hotelkamer is luxe en stijlvol ingericht met o.a. een tweepersoons boxpringbed, een zitje, een flatscreen televisie, een luxe badkamer met een douche, wastafel en toilet, een Nespresso koffiemachine, een waterkoker, een minibar én een airco. Tevens is er een aparte slaapkamer met een stapelbed aanwezig: ideaal voor de kinderen!

Buiten vindt u een afgesloten terras met terrasmeubilair. Hier geniet u van een vrij uitzicht over de weilanden van de Veluwe. Wij zorgen ervoor dat uw hotelverblijf zo comfortabel mogelijk is. Uw handdoeken worden dagelijks verschoond en tijdens uw verblijf wordt de badkamer schoongemaakt. Verblijft u langer dan drie dagen? Dan wordt uw beddengoed om de drie dagen verschoond.

Maak uw hotelovernachting compleet met een heerlijk ontbijtbuffet. Vanuit de hotellounge heeft u direct toegang tot de ontbijtzaal. Het ontbijt is eenvoudig bij te boeken tijdens het reserveringsproces.

Boekingsinformatie

Ligging 4-persoons luxe familiekamer

De ligging van "4-persoons luxe familiekamer" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.