7-persoons Kinderbungalow

8.3
6
Deboshoek.nl logo

Deze kinderbungalow biedt plaats aan 7 personen en is uitermate geschikt voor jonge gezinnen. De bungalow bevat allerlei leuke speelmogelijkheden voor uw kinderen. Zo is er een speelhoek in de woonkamer en zelfs een aparte speelkamer aanwezig! De bungalow beschikt over een ruime zit- en eethoek, een keuken met een vaatwasser, een badkamer en een apart toilet. De bungalow is volledig kindvriendelijk met o.a. stopcontactbeschermers, beveiliging in de keukenkastjes, twee kinderstoelen en een trapje op beide toiletten. Deze speelhoek nodigt uit om de mooiste herinneringen aan de vakantie om te toveren tot een mooie tekening!

De bungalow beschikt over vier slaapkamers. De master bedroom biedt een tweepersoonsbed door middel van 2 eenpersoonsbedden en een televisie. De kinderslaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden. Slapen uw kinderen liever in de coole speelkamer met een houten stapel- en speelbed en leuke spelletjes? Dat kan! Ten slotte is er nog een vierde slaapkamer: de babykamer met een ledikant, commode en babybadje. Tevens is in de woonkamer een box aanwezig. De kinderbungalow bevindt zich op het autovrije gedeelte van het park.

Wilt u graag gebruik maken van het peuterbedje i.p.v. de ledikant? We horen dit graag. Dan kunnen we de zijkant open maken, zodat het bedje gereed is vóór aankomst.


Boekingsinformatie

Ligging 7-persoons kinderbungalow

De ligging van "7-persoons kinderbungalow" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.